Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-16 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 41556
Henley Hawks Hot Club Lions
Let`s Do It Tactiek 352-mod2
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 66.3
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Inworp. Marion met de inworp. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal in één keer door. Delmas is nu in balbezit. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Hot Club Lions 0:1

3e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. Busto is nu in balbezit. Busto geeft een lange en hoge pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gendron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal in één keer door. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa probeert naar een medespeler te passen. Fox geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal in één keer door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Hot Club Lions 0:2

27e minuut.
Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Fay probeert naar een medespeler te passen. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... Plewnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Marion met een sublieme pass. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delmas de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ... Ottonello bokst de bal weg.

39e minuut.
Bartniak met een sublieme pass. Dunn met een sublieme pass. Fay rent richting de bal. Fay geeft een lange en hoge pass. Zarosa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 55%, Hot Club Lions 45%.
Henley Hawks - Hot Club Lions 0:2

51e minuut.
Brunt speelt de bal door. Klungelig pakt Milică de bal. Marion probeert naar een medespeler te passen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Milică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giannattasio komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fay kopt de bal weg. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zarosa kopt de bal weg. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fox met een sublieme pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ottonello bokst de bal weg. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Ottonello bokst de bal weg.

63e minuut.
Chrapowicki speelt de bal door. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio passt de bal met de wreef. Daar is Bosnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Hot Club Lions 1:2

71e minuut.
Taisne speelt de bal door. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szerszeń komt het veld opgelopen. Haučo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa passt de bal in één keer door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Bosnić is nu in balbezit. Taisne rent richting de bal. Taisne passt de bal met de wreef. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu met een sublieme pass. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Plewnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Hot Club Lions 2:2

87e minuut.
Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Delmas de bal. Delmas passt de bal in één keer door. Zingarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa schiet op doel. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 41%, Hot Club Lions 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henley Hawks - Hot Club Lions 2:2