Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-15 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Highbury South
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22732
Baltimore Arsenal FC Missouri City FC
CityBside Tactiek BBDC
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


19e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington met een sublieme pass. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Baranyai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 0:1

20e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Luzzatti controleert de bal met de borst. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ching is nu in balbezit. Cavalieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ching is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kreuder met een snel genomen vrije trap. O’Donald heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri begaat een overtreding. Cavalieri krijgt een gele kaart.

41e minuut.
O’Donald raakt geblesseerd tijdens het duel. Peláez met een snel genomen vrije trap. Baranyai speelt de bal door. Kreuder kan de bal niet met de borst controleren. Cáceres rent richting de bal. Cáceres geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Harrington passt de bal zonder na te denken. Kreuder met een sublieme pass. Ching rent richting de bal. Ching geeft een hoge lob. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, O’Donald zal de hoekschop nemen. Fică kopt de bal weg. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 57%, Missouri City FC 43%.
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 0:2

46e minuut.
Bytnowicz komt het veld opgelopen. Ran komt het veld opgelopen. Gəncəli komt het veld opgelopen. Gomozov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Gomozov ... Strafschop! Gomozov krijgt een gele kaart. Fică raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallice zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baranyai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 0:3

51e minuut.
Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran onderschept slim de pass. Ran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cáceres passt de bal met de wreef. Ran is nu in balbezit. Luzzatti rent richting de bal. Castell rent richting de bal. Castell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 1:3

63e minuut.
Harrington rent richting de bal. Gomozov verovert de bal door een tackle van achteren. Gomozov geeft een hoge lob. Ran krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 2:3

69e minuut.
Inworp. Wyszyński komt het veld opgelopen. Gomozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera geeft de bal voor. Castell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 3:3

70e minuut.
Rejski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Araque geeft een hoge lob. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice is nu in balbezit. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Baranyai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 34%, Missouri City FC 66%.
Baltimore Arsenal FC - Missouri City FC 3:4