Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Baltimore Arsenal FC
BBDC Tactiek Arsenal23N3-2.0
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Hodge passt de bal in één keer door. Narov met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri geeft de bal voor. Ran krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Baltimore Arsenal FC 0:1

17e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov geeft een hoge lob. Ran krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Baltimore Arsenal FC 0:2

20e minuut.
Kreuder speelt de bal door. O’Donald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Maldonado krijgt een gele kaart. O’Donald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejera komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Moreay passt de bal in één keer door. O’Donald rent richting de bal. O’Donald passt de bal in één keer door. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bytnowicz met een snelle inworp. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov speelt de bal door. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doeltrap. Boubín komt het veld opgelopen. Merik komt het veld opgelopen. Irimescu komt het veld opgelopen. Cadoro trapt de bal weg. Boubín kopt de bal weg. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal met de wreef. Merik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Luzzatti geeft een hoge lob. O’Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Irimescu zijn tegenspeler op de grond. Irimescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 45%, Baltimore Arsenal FC 55%.
Missouri City FC - Baltimore Arsenal FC 0:2

47e minuut.
Moreay rent richting de bal. Tejera verovert de bal door een tackle van achteren. Tejera geeft een hoge lob. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tejera geeft een hoge lob. Luzzatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Pingel de bal. Boubín is nu in balbezit. Boubín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Kreuder onderschept slim de pass. Kreuder speelt de bal door. O’Donald is nu in balbezit. Kreuder rent richting de bal. Kreuder geeft een hoge lob. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Irimescu kopt de bal weg. Merik rent richting de bal. Merik passt de bal in één keer door. Ran rent richting de bal. Ran haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten bokst de bal weg.

70e minuut.
Bytnowicz speelt de bal door. Narov is nu in balbezit. Narov speelt de bal door. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. Van der Putten bokst de bal weg.

71e minuut.
Irimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irimescu passt de bal met de wreef. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik geeft een hoge lob. Ran krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bytnowicz kopt de bal weg. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreuder. Kreuder krijgt een gele kaart. Ran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyszyński komt het veld opgelopen. Peláez komt het veld opgelopen. Baranyai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 61%, Baltimore Arsenal FC 39%.
Missouri City FC - Baltimore Arsenal FC 0:2