Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Atlantic FC
SRR2 Tactiek TBUMM
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 66.3
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano rent richting de bal. Cano passt de bal zonder na te denken. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bastías probeert de bal met de borst te controleren. Macy rent richting de bal. Stine begaat een overtreding. Macy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macy kan niet meer verder spelen. Sutton komt het veld opgelopen. Cano met een snel genomen vrije trap. Kaweesi kopt de bal weg. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ice geeft een hoge lob. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Tekin springt en kopt de bal. Forutin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutton rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kay ... Strafschop! Sutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Tekin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Forutin bokst de bal weg. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:1

8e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal zonder na te denken. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:2

10e minuut.
Cano passt de bal in één keer door. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Forutin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:3

11e minuut.
Tekin is nu in balbezit. Elkins onderschept slim de pass. Bastías onderschept slim de pass. Bastías geeft een lange en hoge pass. Sutton krijgt zijn hoofd ertegen. Forutin bokst de bal weg.

12e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz geeft een hoge lob. Bastías kopt de bal weg. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal zonder na te denken. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. Forutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal zonder na te denken. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Forutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Doeltrap. Forutin met een harde bal richting middenveld. Cano kopt de bal weg. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:4

22e minuut.
Tucker passt de bal zonder na te denken. Bastías is nu in balbezit. Cano probeert naar een medespeler te passen. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel. Forutin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Daar is Friedland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel. Forutin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:5

29e minuut.
Elkins kopt de bal weg. Cano is nu in balbezit. Cano geeft een hoge lob. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:6

30e minuut.
Maisonneuve speelt de bal door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal met de wreef. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Forutin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Friedland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:7

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucker met de inworp. Cano met een sublieme pass. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tucker passt de bal zonder na te denken. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel. Forutin bokst de bal weg.

34e minuut.
Bastías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cano rent richting de bal. Cano geeft een lange en hoge pass. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. Forutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton passt de bal met de wreef. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Forutin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías speelt de bal door. Cano geeft de bal voor. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ... Forutin bokst de bal weg.

42e minuut.
Gentry rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano geeft een hoge lob. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Forutin bokst de bal weg.

45e minuut.
Doeltrap. Adair komt het veld opgelopen. Forutin trapt de bal weg van het doel. Bastías speelt de bal door. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Tekin springt en kopt de bal. Forutin bokst de bal weg. Sutton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 78%, Atlantic FC 22%.
FC Nippon - Atlantic FC 0:8

48e minuut.
Tucker geeft de bal voor. Sutton kopt de bal weg. Kaweesi rent richting de bal. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:9

50e minuut.
Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal met de wreef. Kaweesi geeft de bal voor. Sutton kopt de bal weg. Kaweesi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:10

54e minuut.
Tekin rent richting de bal. Cano probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Forutin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:11

56e minuut.
Cano probeert naar een medespeler te passen. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Elkins begaat een overtreding. Elkins krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Cano met een sublieme pass. Varholak probeert naar een medespeler te passen. Bastías met een sublieme pass. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Forutin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ice rent richting de bal. Sutton onderschept slim de pass. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Forutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:12

68e minuut.
Tucker kopt de bal weg. Tekin rent richting de bal. Tekin geeft een lange en hoge pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal zonder na te denken. Tucker speelt de bal door. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sutton passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Forutin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sutton onderschept slim de pass. Sutton passt de bal zonder na te denken. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Forutin bokst de bal weg.

77e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal met de wreef. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel. Forutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een hoge lob. Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery haalt uit met een fantastische trap. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cano met een sublieme pass. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Varholak met een sublieme pass. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:13

90e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaweesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Forutin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Atlantic FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 72%, Atlantic FC 28%.
FC Nippon - Atlantic FC 0:14