Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Dinamo T
juniormod Tactiek 352use
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Salamanca met de inworp. Freitas met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Vojnić rent richting de bal. Vojnić schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Maciocha passt de bal in één keer door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal met de wreef. Vojnić rent richting de bal. Vojnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Coolidge passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Nixon bokst de bal weg. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 2:0

21e minuut.
Walasek probeert naar een medespeler te passen. Bernard geeft de bal voor. Vojnić kopt de bal weg. Klungelig pakt Simon de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal met de wreef. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 3:0

31e minuut.
Polk passt de bal met de wreef. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải passt de bal in één keer door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić onderschept slim de pass. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 47%, Dinamo T 53%.
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 4:0

46e minuut.
Hill komt het veld opgelopen. Pokrywczyński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cannon onderschept slim de pass. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon begaat een overtreding. Cannon krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Doubíček passt de bal met de wreef. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek rent richting de bal. Coolidge begaat een overtreding. Walasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walasek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Walasek speelt de bal door. Klungelig pakt Madden de bal. Salamanca maakt een afschuwelijke overtreding. Salamanca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Thanh Hải geeft een hoge lob. Simon rent richting de bal. Fajersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajersson krijgt een gele kaart. Simon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freitas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musso komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Musso onderschept slim de pass. Musso geeft een hoge lob. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Simon is nu in balbezit. Simon probeert naar een medespeler te passen. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 5:0

71e minuut.
Madden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walasek rent richting de bal. Walasek geeft een hoge lob. Maciocha controleert de bal met de borst. Walasek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Madden is nu in balbezit. Coolidge rent richting de bal. Met opzet legt Madden zijn tegenspeler op de grond. Madden is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić rent richting de bal. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 6:0

75e minuut.
Hughes komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Coolidge geeft een hoge lob. Cannon is nu in balbezit. Vojnić begaat een overtreding. Vojnić krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Thanh Hải speelt de bal door. Maciocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha geeft een hoge lob. Vojnić rent richting de bal. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 38%, Dinamo T 62%.
Warszawa Warszawa (L) - Dinamo T 6:0