Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Warszawa Warszawa (L)
352use Tactiek JMvsAT
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.2 gemiddelde waardering 59.6
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Hill probeert de bal aan de voet te houden. Mijatov is nu in balbezit. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić schiet op doel. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:1

6e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Blackman rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Vojnić springt en kopt de bal. Nixon bokst de bal weg.

10e minuut.
Porru probeert naar een medespeler te passen. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić passt de bal met de wreef. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić probeert naar een medespeler te passen. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:2

15e minuut.
Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Salamanca controleert de bal met de borst. Salamanca passt de bal in één keer door. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gornostaev is nu in balbezit. Gornostaev geeft de bal voor. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:3

19e minuut.
Porru heeft problemen om de bal te vangen. Porru passt de bal met de wreef. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:4

21e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft de bal voor. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:5

24e minuut.
Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Gornostaev geeft een hoge lob. Simon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:6

25e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Pokrywczyński is nu in balbezit. Pokrywczyński passt de bal zonder na te denken. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abren de bal. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Madden kopt de bal weg. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Gornostaev rent richting de bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:7

34e minuut.
Njeguš speelt de bal door. Madden rent richting de bal. Madden speelt de bal door. Shultis is nu in balbezit. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mijatov kopt de bal weg. Njeguš probeert de bal aan de voet te houden. Porru probeert naar een medespeler te passen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:8

38e minuut.
Gornostaev met een sublieme pass. Simon rent richting de bal. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:9

41e minuut.
Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Abren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Simon kan niet meer verder spelen. Coolidge komt het veld opgelopen. Gornostaev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:10

43e minuut.
Gornostaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Porru de bal. Porru met een sublieme pass. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maciocha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 73%, Warszawa Warszawa (L) 27%.
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:10

47e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha geeft de bal voor. Klungelig pakt Porru de bal. Porru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Nixon trapt de bal weg van het doel. Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal zonder na te denken. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:11

49e minuut.
Gornostaev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Coolidge de bal onder controle te krijgen. Blackman rent richting de bal. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru passt de bal met de wreef. Daar is Gornostaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Salamanca passt de bal met de wreef. Vojnić rent richting de bal. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:12

56e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Porru is nu in balbezit. Porru geeft een lange en hoge pass. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru geeft een lange en hoge pass. Coolidge kopt de bal weg. Vojnić rent richting de bal. Vojnić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bernard speelt de bal door. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft een hoge lob. Coolidge maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev speelt de bal door. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:13

65e minuut.
Porru onderschept slim de pass. Porru geeft de bal voor. Klungelig pakt Pokrywczyński de bal. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Salamanca controleert de bal met de borst. Maciocha probeert naar een medespeler te passen. Coolidge rent richting de bal. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:14

74e minuut.
Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard geeft de bal voor. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:15

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hughes komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen. Maciocha met de inworp. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Coolidge passt de bal met de wreef. Maciocha rent richting de bal. Maciocha passt de bal met de wreef. Vojnić heeft problemen om de bal te vangen. Vojnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:16

84e minuut.
Hughes geeft de bal voor. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:17

85e minuut.
Mijatov is nu in balbezit. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal met de wreef. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 64%, Warszawa Warszawa (L) 36%.
Dinamo T - Warszawa Warszawa (L) 0:17