Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Pittsburgh FC
Pittsburgh 2.0 Tactiek Azerbaijan
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten very good
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Galunov met een sublieme pass. Šaluchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Fenyő verovert de bal door een tackle van achteren. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Epner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maringá is nu in balbezit. Maringá probeert naar een medespeler te passen. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Matliev springt en kopt de bal. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merik komt het veld opgelopen. Narov komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Boubín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lascari rent richting de bal. Merik onderschept slim de pass. Merik geeft een hoge lob. Lisboa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Tamulski met de inworp. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een hoge lob. Déspota krijgt zijn hoofd ertegen. Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 57%, Pittsburgh FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 0:0

46e minuut.
Langone komt het veld opgelopen. Ran komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Fenyő de bal. Fenyő geeft een hoge lob. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota draait met de bal, schiet en ... Cadoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 0:1

58e minuut.
Merik met de inworp. Ran rent richting de bal. Kərimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ran raakt geblesseerd tijdens het duel. Boubín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
Langone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merik. Langone raakt geblesseerd tijdens het duel. Annus komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gəncəli geeft de bal voor. Ran rent richting de bal. Ran probeert naar een medespeler te passen. Boubín rent richting de bal. Boubín draait met de bal, schiet en ... Epner bokst de bal weg. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín schiet op doel. Epner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 1:1

69e minuut.
Merik is nu in balbezit. Merik passt de bal in één keer door. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa schiet op doel. Epner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 2:1

73e minuut.
Maringá rent richting de bal. Maringá geeft een hoge lob. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Maringá geeft de bal voor. Gəncəli heeft problemen om de bal te vangen. Annus verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft een hoge lob. Cadoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Annus is nu in balbezit. Annus schiet op doel. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Boubín is nu in balbezit. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Merik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merik schiet op doel. Epner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Galunov rent richting de bal. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 53%, Pittsburgh FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 2:2