Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Hot Club Lions
Seimborg FC Tactiek 352-mod2
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 65.4
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Talik rent richting de bal. Delmas onderschept slim de pass. Delmas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mehler de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft de bal voor. Mehler kopt de bal weg. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel. McCracken bokst de bal weg.

11e minuut.
Isham rent richting de bal. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas onderschept slim de pass. Delmas haalt uit met een fantastische trap. McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:1

18e minuut.
Tracz onderschept slim de pass. Tracz probeert naar een medespeler te passen. Isham is nu in balbezit. Isham draait met de bal, schiet en ... McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:2

35e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Talik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delmas raakt geblesseerd tijdens het duel. Isham met een snel genomen vrije trap. Delmas springt en kopt de bal. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Isham onderschept slim de pass. Isham passt de bal zonder na te denken. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:3

41e minuut.
Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal in één keer door. Isham met een sublieme pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Mehler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pop. Pop krijgt een gele kaart. Mehler raakt geblesseerd tijdens het duel. Isham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 75%, Hot Club Lions 25%.
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:3

48e minuut.
Marion probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Mehler passt de bal zonder na te denken. Fox geeft een hoge lob. Delmas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponti de bal. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sinevich geeft een lange en hoge pass. Daar is Maurin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn speelt de bal door. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kókai geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta kopt de bal weg. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Isham met een sublieme pass. Fox is nu in balbezit. Fox met een sublieme pass. Mehler rent richting de bal. Mehler haalt uit met een fantastische trap. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Dias de Luta probeert de bal met de borst te controleren. Mehler is nu in balbezit. Mehler passt de bal met de wreef. Fox geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:4

69e minuut.
Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham passt de bal met de wreef. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ... Ponti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel. Tracz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
McCracken met een harde bal richting middenveld. Isham kopt de bal weg. Dias de Luta is nu in balbezit. Mehler onderschept slim de pass. Mehler schiet op doel. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn passt de bal met de wreef. Delmas rent richting de bal. Isham probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ponti onderschept slim de pass. Isham geeft de bal voor. Delmas kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Marion heeft problemen om de bal te vangen. Marion speelt de bal door. Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal met de wreef. Ponti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Mehler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Kókai is nu in balbezit. Dunn maakt een afschuwelijke overtreding. Kókai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 66%, Hot Club Lions 34%.
Seimborg FC - Hot Club Lions 0:4