Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Henley Hawks
4-4-2-Wing OFF 2 Tactiek Let`s Do It
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 60.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een lange en hoge pass. Paala kopt de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Brunt verovert de bal door een tackle van achteren. Brunt passt de bal in één keer door. Gendron met een sublieme pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 0:1

14e minuut.
Ingolfsson passt de bal met de wreef. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een lange en hoge pass. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak draait met de bal, schiet en ... Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak passt de bal met de wreef. Paala heeft problemen om de bal te vangen. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Henley Hawks 1:1

25e minuut.
Pantov geeft de bal voor. Pelé kan de bal niet met de borst controleren. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kropop probeert naar een medespeler te passen. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Brunt geeft een hoge lob. Pantov geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 2:1

38e minuut.
Kropop is nu in balbezit. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 3:1

41e minuut.
Busto verovert de bal door een tackle van achteren. Busto geeft een lange en hoge pass. Ingolfsson kopt de bal weg. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Zingarella de bal onder controle te krijgen. Paala rent richting de bal. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 31%, Henley Hawks 69%.
Las vegas city - Henley Hawks 4:1

55e minuut.
Perak kopt de bal weg. Brunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Zingarella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bizarri probeert naar een medespeler te passen. Fuller geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Chrapowicki met een sublieme pass. Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuller onderschept slim de pass. Fuller geeft een lange en hoge pass. Perak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Taylor komt het veld opgelopen. Cheadle komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fuller passt de bal zonder na te denken. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pantov geeft de bal voor. Ingolfsson kopt de bal weg. Zingarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala onderschept slim de pass. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 5:1

70e minuut.
Garon komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pantov geeft een lange en hoge pass. Ingolfsson kopt de bal weg. Zingarella heeft problemen om de bal te vangen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu met een sublieme pass. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Henley Hawks 5:2

80e minuut.
Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne is nu in balbezit. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov geeft een lange en hoge pass. Paala springt en kopt de bal. Ottonello bokst de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg. Szerszeń onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kropop passt de bal in één keer door. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson met een sublieme pass. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 25%, Henley Hawks 75%.
Las vegas city - Henley Hawks 5:2