Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC FC Lawrence
4-2-2-2 Tactiek 5212
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Cavas rent richting de bal. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay passt de bal met de wreef. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alcántar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántar geeft een hoge lob. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - FC Lawrence 0:1

36e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken passt de bal met de wreef. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft de bal voor. Kay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zino passt de bal in één keer door. Ferri heeft problemen om de bal te vangen. Ferri speelt de bal door. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 61%, FC Lawrence 39%.
Missouri City FC - FC Lawrence 0:1

52e minuut.
Watras geeft een lange en hoge pass. Jaworski kopt de bal weg. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Trapani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferri met de inworp. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Zino speelt de bal door. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - FC Lawrence 0:2

60e minuut.
Inworp. Houston komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kay de bal. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay schiet op doel. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jaworski passt de bal zonder na te denken. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Watras krijgt een gele kaart. Quadrelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Meeuws komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jaworski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zino de bal. Zino geeft een lange en hoge pass. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Inworp. Wilkinson komt het veld opgelopen. Czinkon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 66%, FC Lawrence 34%.
Missouri City FC - FC Lawrence 0:2