Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe Missouri City FC
NewSeasonNew442 Tactiek BBDC
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Rhine speelt de bal door. Klungelig pakt Quadrelli de bal. Quadrelli schiet op doel. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Missouri City FC 1:0

6e minuut.
Moreay probeert naar een medespeler te passen. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal in één keer door. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Van der Putten probeert naar een medespeler te passen. Franken kopt de bal weg. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trapani de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaworski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quadrelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zaharia onderschept slim de pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een hoge lob. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Spyrka kopt de bal weg. Zino heeft problemen om de bal te vangen. Zino probeert naar een medespeler te passen. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Franken speelt de bal door. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Trapani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trapani krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rhine passt de bal in één keer door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski passt de bal met de wreef. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 37%, Missouri City FC 63%.
FC Harambe - Missouri City FC 1:0

49e minuut.
Zaharia passt de bal met de wreef. Franken speelt de bal door. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli passt de bal in één keer door. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kay komt het veld opgelopen.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Vliet komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Wyszyński de bal. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal met de wreef. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... Van der Putten bokst de bal weg. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Missouri City FC 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworski met een snelle inworp. van der Vliet geeft een lange en hoge pass. Quadrelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Missouri City FC 3:0

67e minuut.
Inworp. Kozar komt het veld opgelopen. Ferri met een snelle inworp. Franken heeft problemen om de bal te vangen. Franken speelt de bal door. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Avigliano komt het veld opgelopen. Meeuws komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peláez komt het veld opgelopen. Rejski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Franken rent richting de bal. Franken passt de bal zonder na te denken. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Kozar rent richting de bal. Kozar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 39%, Missouri City FC 61%.
FC Harambe - Missouri City FC 3:0