Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T FC Nippon
352use Tactiek FCN1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten solid
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Walasek geeft de bal voor. Ellis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelsen. Nelsen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Buehler is nu in balbezit. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler verovert de bal door een tackle van achteren. Buehler schiet op doel. Woodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 1:0

17e minuut.
Shultis met een sublieme pass. Daar is Walasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Buehler is nu in balbezit. Buehler draait met de bal, schiet en ... Woodson bokst de bal weg.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Inworp. Castillo met de inworp. Alcorn rent richting de bal. Alcorn schiet op doel. Cannon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo T - FC Nippon 1:1

31e minuut.
Adair passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 1:2

37e minuut.
McKenzie is nu in balbezit. Perger begaat een overtreding. McKenzie raakt geblesseerd tijdens het duel. Mcathy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Abren de bal. Abren speelt de bal door. Daar is Adair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adair geeft een hoge lob. Hartnett maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Critter geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cannon ... Strafschop! Cannon krijgt een gele kaart. Castillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hartnett neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 52%, FC Nippon 48%.
Dinamo T - FC Nippon 1:3

47e minuut.
Inworp. Hill komt het veld opgelopen. Pokrywczyński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Alcorn geeft de bal voor. Pokrywczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokrywczyński probeert naar een medespeler te passen. Walasek rent richting de bal. Walasek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hill passt de bal met de wreef. Walasek heeft problemen om de bal te vangen. Walasek speelt de bal door. Buehler rent richting de bal. Buehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 2:3

65e minuut.
Castillo rent richting de bal. Perger begaat een overtreding. Castillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McKenzie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 2:4

69e minuut.
Inworp. Inman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Shultis is nu in balbezit. Shultis passt de bal zonder na te denken. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek geeft de bal voor. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodson bokst de bal weg.

73e minuut.
Cannon kopt de bal weg. Klungelig pakt Hill de bal. McKenzie speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inman is nu in balbezit. Inman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 2:5

78e minuut.
Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon geeft de bal voor. Inworp. Mcathy met een snelle inworp. Castillo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Njeguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman rent richting de bal. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman is nu in balbezit. Inman draait met de bal, schiet en ... Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - FC Nippon 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 50%, FC Nippon 50%.
Dinamo T - FC Nippon 2:6