Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Dinamo T
FCN1 Tactiek 352use
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Mijatov probeert de bal aan de voet te houden. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro begaat een overtreding. Castro krijgt een gele kaart. Collins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mcathy wilt de vrije trap nemen. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 1:0

7e minuut.
Stine rent richting de bal. Njeguš rent richting de bal. Stine onderschept slim de pass. Stine geeft een lange en hoge pass. Collins maakt een snoekduik en kopt de bal. Nixon bokst de bal weg.

14e minuut.
Ellis passt de bal in één keer door. Adair probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castillo de bal. Castillo geeft een hoge lob. Collins maakt een snoekduik en kopt de bal. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nixon speelt de bal door. Madden kopt de bal weg. Walasek rent richting de bal. Walasek geeft een hoge lob. Nelsen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Castro kopt de bal weg. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Njeguš passt de bal met de wreef. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger probeert naar een medespeler te passen. Nelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mcathy met de inworp. Castillo speelt de bal door. Adair met een sublieme pass. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 2:0

40e minuut.
Perger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arenas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 48%, Dinamo T 52%.
FC Nippon - Dinamo T 2:0

50e minuut.
Inworp. Stine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellis met een sublieme pass. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nixon trapt de bal weg van het doel. Madden kopt de bal weg. McKenzie heeft problemen om de bal te vangen. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Walasek rent richting de bal. Suarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walasek met een snel genomen vrije trap. Nelsen kopt de bal weg. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas geeft een lange en hoge pass. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madden maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 2:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Critter de bal onder controle te krijgen. McKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden onderschept slim de pass. Madden heeft problemen om de bal te vangen. Madden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ellis geeft een lange en hoge pass. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair rent richting de bal. Adair draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Shultis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Njeguš rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pokrywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Collins de bal. Collins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hill rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft een hoge lob. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hartnett komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Abren geeft de bal voor. Inworp. Ellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hartnett kopt de bal weg. Mijatov heeft problemen om de bal te vangen. Adair rent richting de bal. Adair geeft een lange en hoge pass. Hartnett springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 3:1

86e minuut.
Ellis schiet op doel. Klungelig pakt Mijatov de bal. Adair rent richting de bal. Adair haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 4:1

86e minuut.
Hartnett rent richting de bal. Adair is nu in balbezit. Adair speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Dinamo T 5:1

88e minuut.
Ellis rent richting de bal. Ellis met een sublieme pass. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Abren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 34%, Dinamo T 66%.
FC Nippon - Dinamo T 5:1