Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Warszawa Warszawa (L)
TBUMM Tactiek Titanic
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 59.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Rabiega is nu in balbezit. Cano speelt de bal door. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Maisonneuve kopt de bal weg. Tucker rent richting de bal. Cano met een sublieme pass. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano geeft een hoge lob. Rabiega rent richting de bal. Rabiega schiet op doel. Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 1:0

19e minuut.
Kaweesi passt de bal met de wreef. Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gornostaev met een snelle inworp. Tekin rent richting de bal. Bernard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernard krijgt een gele kaart. Tekin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tekin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 2:0

35e minuut.
Kaweesi geeft de bal voor. Gornostaev kopt de bal weg. Maciocha rent richting de bal. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 32%, Warszawa Warszawa (L) 68%.
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 2:0

47e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Gornostaev probeert de bal met de borst te controleren. Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ... Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 3:0

52e minuut.
Tucker speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Polk verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías haalt uit met een fantastische trap. Isham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Rabiega krijgt zijn hoofd ertegen. Isham bokst de bal weg. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 4:0

67e minuut.
Bastías passt de bal met de wreef. Cano speelt de bal door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 5:0

68e minuut.
Doubíček passt de bal in één keer door. Thanh Hải probeert de bal aan de voet te houden. Buchowski probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Varholak onderschept slim de pass. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge passt de bal zonder na te denken. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Thanh Hải rent richting de bal. Kaweesi onderschept slim de pass. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz is nu in balbezit. Vojnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojnić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 29%, Warszawa Warszawa (L) 71%.
Atlantic FC - Warszawa Warszawa (L) 5:0