Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Atlantic FC
JMvsAT Tactiek TBUMM
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Cano geeft een lange en hoge pass. Bastías kopt de bal weg. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Rabiega springt en kopt de bal. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca met een sublieme pass. Porru rent richting de bal. Porru geeft een lange en hoge pass. Coolidge maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit bokst de bal weg.

17e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Bastías rent richting de bal. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:1

28e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal in één keer door. Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:2

38e minuut.
Daar is Tekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiega rent richting de bal. Tekin is nu in balbezit. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doubíček verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaweesi zal de hoekschop nemen. Rabiega springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:3

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Isham niet meer kan verder spelen. Cook komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tucker geeft de bal voor. Rabiega kopt de bal weg. Bastías met een sublieme pass. Tekin controleert de bal met de borst. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak verovert de bal door een tackle van achteren. Varholak geeft een lange en hoge pass. Kaweesi geeft de bal voor. Rabiega springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sutton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 64%, Atlantic FC 36%.
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:3

46e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft een hoge lob. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:4

48e minuut.
Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Bastías is nu in balbezit. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:5

61e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin passt de bal met de wreef. Cano rent richting de bal. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Varholak is nu in balbezit. Varholak speelt de bal door. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tekin de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kaweesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaweesi met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Cano geeft een hoge lob. Sutton is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tekin speelt de bal door. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi passt de bal met de wreef. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cook werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Doubíček onderschept slim de pass. Doubíček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastías met een snelle inworp. Kaweesi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 57%, Atlantic FC 43%.
Warszawa Warszawa (L) - Atlantic FC 0:5