Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Baltimore Arsenal FC
Seimborg FC Tactiek 352-Seimborg
55% Balbezit 45%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 59.3
good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri geeft de bal voor. Boubín rent richting de bal. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:1

4e minuut.
Talik rent richting de bal. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Castell geeft een hoge lob. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dias de Luta geeft de bal voor. Akalan geeft een hoge lob. Tracz is nu in balbezit. Castell onderschept slim de pass. Castell draait met de bal, schiet en ... Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Ponti de bal. Castell rent richting de bal. Ponti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ponti krijgt een gele kaart. Castell raakt geblesseerd tijdens het duel. Boubín neemt de penalty, wat een uithaal! Cotecchia bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:2

20e minuut.
Talik speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Maldonado begaat een overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Castell is nu in balbezit. Castell probeert naar een medespeler te passen. Ponti rent richting de bal. Merik onderschept slim de pass. Merik haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg. Inworp. Chivu komt het veld opgelopen. Lisboa komt het veld opgelopen. Cadoro komt het veld opgelopen. Lisboa met een snelle inworp. Tejera is nu in balbezit. Tejera geeft een lange en hoge pass. Chivu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotecchia bokst de bal weg.

30e minuut.
Lisboa passt de bal in één keer door. Merik is nu in balbezit. Merik passt de bal zonder na te denken. Chivu is nu in balbezit. Chivu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cotecchia met een sublieme pass. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli geeft een hoge lob. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Merik rent richting de bal. Dias de Luta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chivu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Merik kan de bal niet met de borst controleren. Merik passt de bal in één keer door. Chivu is nu in balbezit. Chivu haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:3

39e minuut.
Merik rent richting de bal. Merik passt de bal zonder na te denken. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:4

40e minuut.
Pop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talik de bal. Chivu is nu in balbezit. Chivu schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:5

42e minuut.
Merik onderschept slim de pass. Merik met een sublieme pass. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 62%, Baltimore Arsenal FC 38%.
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:5

46e minuut.
Gomozov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Merik is nu in balbezit. Merik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ponti de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomozov neemt de hoekschop. Paal! Boubín springt en kopt de bal. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:6

50e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado speelt de bal door. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:7

54e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera rent richting de bal. Tejera met een sublieme pass. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik schiet op doel. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Talik geeft de bal voor. Chivu is nu in balbezit. Chivu probeert naar een medespeler te passen. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tejera geeft een lange en hoge pass. Cotecchia met een sublieme pass. Gomozov kopt de bal weg. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:8

65e minuut.
Gomozov is nu in balbezit. Gomozov geeft een lange en hoge pass. Merik met een sublieme pass. Tracz speelt de bal door. Merik geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Chivu is nu in balbezit. Lisboa met een sublieme pass. Maldonado geeft de bal voor. Boubín rent richting de bal. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Lisboa rent richting de bal. Lisboa speelt de bal door. Chivu is nu in balbezit. Chivu haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:9

70e minuut.
Gutzler komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Akalan geeft een hoge lob. Lino probeert de bal aan de voet te houden. Boubín is nu in balbezit. Boubín draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 0:10

79e minuut.
Tracz geeft een lange en hoge pass. Gəncəli kopt de bal weg. Gomozov geeft de bal voor. Chivu rent richting de bal. Chivu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cotecchia niet meer kan verder spelen. McCracken komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Cadoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 1:10

88e minuut.
Kókai rent richting de bal. Šaluchanskis onderschept slim de pass. Šaluchanskis geeft de bal voor. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 65%, Baltimore Arsenal FC 35%.
Seimborg FC - Baltimore Arsenal FC 1:11