Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe Henley Hawks
5212 Tactiek Let`s Do It
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 61.8
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Franken passt de bal in één keer door. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal met de wreef. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft de bal voor. Quadrelli springt en kopt de bal. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Zaharia heeft problemen om de bal te vangen. van der Vliet geeft een lange en hoge pass. Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine onderschept slim de pass. Rhine schiet op doel. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 1:0

13e minuut.
Pieniążek met de inworp. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal met de wreef. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia geeft de bal voor. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Haučo met een sublieme pass. Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

24e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Mioso geeft de bal voor. Quadrelli kopt de bal weg. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 2:0

30e minuut.
Haučo probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu passt de bal met de wreef. Taisne heeft problemen om de bal te vangen. Taisne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Milică heeft problemen om de bal te vangen. Zino verovert de bal door een tackle van achteren. Zino probeert naar een medespeler te passen. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Franken speelt de bal door. Klungelig pakt Ferri de bal. Ferri passt de bal met de wreef. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zaharia passt de bal zonder na te denken. Zino rent richting de bal. Zino passt de bal met de wreef. Rhine is nu in balbezit. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Chrapowicki passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Bosnić rent richting de bal. Deaconescu geeft de bal voor. Taisne springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 37%, Henley Hawks 63%.
FC Harambe - Henley Hawks 2:0

49e minuut.
Spyrka onderschept slim de pass. Bosnić is nu in balbezit. Spyrka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spyrka krijgt een gele kaart. Bosnić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bosnić kan niet meer verder spelen. Giannattasio komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Franken rent richting de bal. Ferri is nu in balbezit. Ferri met een sublieme pass. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 3:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franken speelt de bal door. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Haučo heeft problemen om de bal te vangen. Haučo passt de bal zonder na te denken. Busto probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zaharia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taisne de bal. Spyrka begaat een overtreding. Spyrka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Doeltrap. Lockhart met een harde bal richting middenveld. Deaconescu speelt de bal door. Taisne rent richting de bal. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia is nu in balbezit. Milică onderschept slim de pass. Milică draait met de bal, schiet en ... Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Zaharia de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 3:1

67e minuut.
Giannattasio is nu in balbezit. Deaconescu met een sublieme pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 3:2

68e minuut.
Gendron komt het veld opgelopen.

72e minuut.
van der Vliet probeert naar een medespeler te passen. Zino speelt de bal door. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 4:2

73e minuut.
Brunt komt het veld opgelopen. Meeuws komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gendron verovert de bal door een tackle van achteren. Gendron passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 4:3

77e minuut.
Franken onderschept slim de pass. Franken passt de bal in één keer door. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gendron probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Haučo met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pieniążek met de inworp. Gendron speelt de bal door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Henley Hawks 4:4

84e minuut.
Taisne is nu in balbezit. van der Vliet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taisne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deaconescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... Lockhart bokst de bal weg.

88e minuut.
Zingarella geeft een lange en hoge pass. Giannattasio kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Henley Hawks 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 60%, Henley Hawks 40%.
FC Harambe - Henley Hawks 4:5