Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-09 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 44151
Henley Hawks FC Harambe
Let`s Do It Tactiek NewSeasonNew442
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.9 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
van der Vliet met de inworp. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski speelt de bal door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ottonello met een sublieme pass. Daar is van der Vliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deaconescu. Deaconescu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mioso onderschept slim de pass. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu passt de bal met de wreef. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pieniążek met een snelle inworp. Zino is nu in balbezit. Zino passt de bal met de wreef. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Ottonello bokst de bal weg.

25e minuut.
Brunt geeft een lange en hoge pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică passt de bal met de wreef. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Harambe 1:0

27e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek passt de bal in één keer door. Daar is Chrapowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rhine kopt de bal weg. Zingarella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - FC Harambe 1:1

35e minuut.
Milică is nu in balbezit. van der Vliet geeft de bal voor. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Harambe 1:2

38e minuut.
Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu passt de bal met de wreef. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - FC Harambe 2:2

39e minuut.
Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski passt de bal met de wreef. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Rhine schiet op doel. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 64%, FC Harambe 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henley Hawks - FC Harambe 2:2

52e minuut.
Inworp. Kay komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken passt de bal zonder na te denken. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Harambe 2:3

57e minuut.
Mioso kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaharia de bal. Zaharia geeft een hoge lob. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Ottonello bokst de bal weg.

63e minuut.
Milică probeert naar een medespeler te passen. Taisne rent richting de bal. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu schiet op doel. Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jaworski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kay. Kay krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu begaat een overtreding. Franken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gendron komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zingarella speelt de bal door. Deaconescu kan de bal niet met de borst controleren. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kay stond buitenspel. Giannattasio komt het veld opgelopen. Houston komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zaharia geeft een hoge lob. van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Franken rent richting de bal. Franken geeft een hoge lob. Daar is Busto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 62%, FC Harambe 38%.
Henley Hawks - FC Harambe 2:3