Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Missouri City FC
4-4-2- Wing OFF Tactiek BBDC
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Perak probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Kreuder onderschept slim de pass. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Missouri City FC 1:0

4e minuut.
Pantov kopt de bal weg. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een hoge lob. Perak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Missouri City FC 2:0

9e minuut.
Kropop met een sublieme pass. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... Araque probeert de bal aan de voet te houden. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

17e minuut.
Van der Putten met een harde bal richting middenveld. Moldovan met een sublieme pass. Le Coz rent richting de bal. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice draait met de bal, schiet en ... Cheadle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le Coz. De Ornelas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peláez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallice krijgt zijn hoofd ertegen. Cheadle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Missouri City FC 2:1

22e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pantov onderschept slim de pass. Pantov met een sublieme pass. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een lange en hoge pass. Perak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Perak de bal. Perak passt de bal met de wreef. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov geeft een lange en hoge pass. Taylor kopt de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. Van der Putten bokst de bal weg.

38e minuut.
Van der Putten trapt de bal weg. Harrington kopt de bal weg. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een hoge lob. Gallice springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Missouri City FC 2:2

40e minuut.
Harrington met een sublieme pass. Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching met een sublieme pass. Gallice is nu in balbezit. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Missouri City FC 2:3

43e minuut.
Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Kropop geeft een lange en hoge pass. Perak springt en kopt de bal. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kreuder speelt de bal door. Inworp. Pantov met een snelle inworp. Kropop geeft een lange en hoge pass. Taylor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 42%, Missouri City FC 58%.
Las vegas city - Missouri City FC 2:3

46e minuut.
Tymieniecki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Le Coz geeft een lange en hoge pass. Taylor kopt de bal weg. Kreuder speelt de bal door. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een lange en hoge pass. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Hasenhüttl met een snelle inworp. Ingolfsson geeft een hoge lob. Luzzatti is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor schiet op doel. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kreuder kopt de bal weg. Daar is Ching, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las vegas city - Missouri City FC 3:3

60e minuut.
Inworp. De Mul komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van der Putten trapt de bal weg van het doel. Kropop kopt de bal weg. Klungelig pakt De Mul de bal. De Mul met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De Mul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal in één keer door. De Mul heeft problemen om de bal te vangen. De Mul geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bagus met een sublieme pass. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki passt de bal met de wreef. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Wyszyński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kreuder geeft een lange en hoge pass. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hasenhüttl de bal. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Inworp. Rejski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Van der Putten met een sublieme pass. Pantov kopt de bal weg. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kropop kan de bal niet met de borst controleren. Ching is nu in balbezit. Kropop verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop geeft een hoge lob. Tymieniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Missouri City FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 28%, Missouri City FC 72%.
Las vegas city - Missouri City FC 4:3