Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions FC Harambe
352-mod2 Tactiek NewSeasonNew442
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.5 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten formidable
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Fox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mehler rent richting de bal. Alcántar onderschept slim de pass. Alcántar geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van der Vliet verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vliet passt de bal met de wreef. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. Donskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Harambe 0:1

18e minuut.
Rhine passt de bal in één keer door. Quadrelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Vilchez. Rodríguez Vilchez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De Anda rent richting de bal. De Anda geeft de bal voor. Jaworski kopt de bal weg. Daar is Quadrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Harambe 0:2

31e minuut.
Bartniak passt de bal in één keer door. Rhine is nu in balbezit. Rhine passt de bal met de wreef. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. Donskis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 61%, FC Harambe 39%.
Hot Club Lions - FC Harambe 0:2

48e minuut.
Delmas kopt de bal weg. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft een lange en hoge pass. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Kay komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ferri rent richting de bal. Ferri geeft een lange en hoge pass. Morais probeert de bal aan de voet te houden. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jaworski is nu in balbezit. De Anda onderschept slim de pass. Fox met een sublieme pass. Fay is nu in balbezit. Fay geeft de bal voor. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Harambe 1:2

66e minuut.
Kozar komt het veld opgelopen. Kay speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel. Donskis bokst de bal weg.

69e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal in één keer door. Ferri met een sublieme pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jaworski passt de bal in één keer door. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal in één keer door. Kay is nu in balbezit. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houston komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De Anda met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft de bal voor. Kay krijgt zijn hoofd ertegen. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Harambe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 60%, FC Harambe 40%.
Hot Club Lions - FC Harambe 1:3