Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe Hot Club Lions
NewSeasonNew442 Tactiek 352-mod2
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Franken speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaworski neemt de hoekschop. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dunn met een sublieme pass. Fay rent richting de bal. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ferri de bal. Morais is nu in balbezit. Ferri maakt een afschuwelijke overtreding. Ferri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Fox met een sublieme pass. Dunn met een sublieme pass. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay speelt de bal door. Dunn geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Zarosa passt de bal zonder na te denken. Fox is nu in balbezit. Fox probeert naar een medespeler te passen. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Quadrelli passt de bal met de wreef. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fox is nu in balbezit. Fox geeft de bal voor. Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Fay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marion de bal. Fox probeert naar een medespeler te passen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaharia onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay passt de bal zonder na te denken. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox schiet op doel. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mioso passt de bal zonder na te denken. Daar is Alcántar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Hot Club Lions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 64%, Hot Club Lions 36%.
FC Harambe - Hot Club Lions 0:1

48e minuut.
Marion passt de bal in één keer door. Fay speelt de bal door. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Hot Club Lions 0:2

57e minuut.
Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia geeft de bal voor. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Donskis bokst de bal weg.

61e minuut.
Klungelig pakt Franken de bal. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion passt de bal in één keer door. Fox rent richting de bal. Fox schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kay komt het veld opgelopen. Zino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quadrelli passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Hot Club Lions 1:2

65e minuut.
Dunn geeft de bal voor. Daar is Zino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zino passt de bal met de wreef. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Houston komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. Donskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Hot Club Lions 2:2

80e minuut.
Fay geeft de bal voor. Marion kopt de bal weg. Klungelig pakt Mioso de bal. Fox is nu in balbezit. Fox draait met de bal, schiet en ... Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jaworski passt de bal in één keer door. Kay rent richting de bal. Dunn rent richting de bal. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Zaharia is nu in balbezit. Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Houston begaat een overtreding. Houston krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 45%, Hot Club Lions 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harambe - Hot Club Lions 2:2