Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC FC Nippon
Azerbaijan Tactiek FCN1
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.8 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Lascody onderschept slim de pass. Lascody geeft een lange en hoge pass. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft de bal voor. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Inman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hartnett komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov rent richting de bal. Anness begaat een overtreding. Anness krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Maringá speelt de bal door. Siciliano rent richting de bal. Hartnett verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bueller met een snelle inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. Hartnett maakt een snoekduik en kopt de bal. Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Alborn rent richting de bal. Krepek onderschept slim de pass. Krepek geeft een hoge lob. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 54%, FC Nippon 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pittsburgh FC - FC Nippon 0:0

49e minuut.
Bueller passt de bal met de wreef. Daar is Alborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alborn passt de bal in één keer door. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince draait met de bal, schiet en ... Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prince is nu in balbezit. Prince geeft een lange en hoge pass. Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Mule bokst de bal weg.

55e minuut.
Alborn is nu in balbezit. Krepek onderschept slim de pass. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal met de wreef. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett schiet op doel. Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 57%, FC Nippon 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pittsburgh FC - FC Nippon 0:0