Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Pittsburgh FC
Fortress Tactiek Azerbaijan
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Tamulski geeft een hoge lob. Daar is Dunst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. Benes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:1

5e minuut.
Tamulski passt de bal zonder na te denken. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel. Benes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:2

11e minuut.
Tamulski kopt de bal weg. Mays bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais onderschept slim de pass. Marais schiet op doel. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:3

15e minuut.
Dunst onderschept slim de pass. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedel begaat een overtreding. Galunov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Lascody met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamulski neemt de hoekschop. Marais maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Krepek geeft een hoge lob. Mays kopt de bal weg. Galunov speelt de bal door. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Conway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal met de wreef. Déspota is nu in balbezit. Déspota schiet op doel. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunst probeert naar een medespeler te passen. Maringá rent richting de bal. Maringá geeft de bal voor. Friedel kan de bal niet met de borst controleren. Galunov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:4

38e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek geeft de bal voor. Déspota rent richting de bal. Déspota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:5

44e minuut.
Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal in één keer door. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 62%, Pittsburgh FC 38%.
FC Nippon - Pittsburgh FC 0:6

46e minuut.
Langone komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Galunov speelt de bal door. Marais rent richting de bal. Dunst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marais legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Anness rent richting de bal. Kərimov is nu in balbezit. Kərimov geeft een lange en hoge pass. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lascody verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek is nu in balbezit. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Conway rent richting de bal. Conway geeft een hoge lob. Déspota is nu in balbezit. Déspota schiet op doel. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Kərimov passt de bal in één keer door. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov passt de bal met de wreef. Tamulski geeft een hoge lob. Déspota kopt de bal weg. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguiar komt het veld opgelopen. Annus komt het veld opgelopen. Collins komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascody rent richting de bal. Lascody geeft een hoge lob. Anness rent richting de bal. Anness schiet op doel. Epner bokst de bal weg. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 1:6

85e minuut.
Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal in één keer door. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 1:7

87e minuut.
Friedel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski met de inworp. Marais rent richting de bal. Marais geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bueller. Bueller krijgt een gele kaart. Krepek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguiar met een snel genomen vrije trap. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Pittsburgh FC 1:8

90e minuut.
Alborn speelt de bal door. Anness probeert naar een medespeler te passen. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 69%, Pittsburgh FC 31%.
FC Nippon - Pittsburgh FC 1:8