Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Warszawa Warszawa (L)
Seimborg FC Tactiek juniormod
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Kókai passt de bal zonder na te denken. Talik is nu in balbezit. Tosobu probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Granat onderschept slim de pass. Granat geeft de bal voor. Simon kopt de bal weg. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Salamanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granat speelt de bal door. Thanh Hải rent richting de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat geeft een lange en hoge pass. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:1

25e minuut.
Inworp. Thanh Hải met een snelle inworp. Simon met een sublieme pass. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:2

27e minuut.
Gornostaev is nu in balbezit. Gornostaev passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:3

32e minuut.
Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Coolidge de bal. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:4

38e minuut.
Polk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurin. Polk raakt geblesseerd tijdens het duel. Polk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gornostaev passt de bal in één keer door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coolidge de bal. Coolidge schiet op doel. Cotecchia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 79%, Warszawa Warszawa (L) 21%.
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:4

46e minuut.
Salamanca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ponti de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:5

48e minuut.
Coolidge met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta is nu in balbezit. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon schiet op doel. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talik de bal onder controle te krijgen. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:6

51e minuut.
Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca passt de bal met de wreef. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev geeft een hoge lob. Simon springt en kopt de bal. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:7

66e minuut.
Sinevich probeert de bal met de borst te controleren. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon speelt de bal door. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge schiet op doel. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Coolidge de bal. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:8

70e minuut.
Hughes komt het veld opgelopen. Musso komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tosobu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft een hoge lob. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:9

80e minuut.
Buitenspel voor Springsteen. Goede buitenspelval van de verdediging. Koloman komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Musso onderschept slim de pass. Musso geeft de bal voor. Gornostaev rent richting de bal. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 67%, Warszawa Warszawa (L) 33%.
Seimborg FC - Warszawa Warszawa (L) 0:9