Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Seimborg FC
junior Tactiek Seimborg FC
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 48.4
formidable Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Lino is nu in balbezit. Lino probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz speelt de bal door. Kókai is nu in balbezit. Kókai haalt uit met een fantastische trap. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Seimborg FC 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Maciocha de bal. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha begaat een overtreding. Maciocha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev passt de bal met de wreef. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salamanca passt de bal zonder na te denken. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nalewkowicz passt de bal zonder na te denken. Kókai heeft problemen om de bal te vangen. Kókai speelt de bal door. Klungelig pakt Lino de bal. Lino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Kókai verovert de bal door een tackle van achteren. Kókai geeft een hoge lob. Nalewkowicz kopt de bal weg. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Doubíček geeft een hoge lob. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa Warszawa (L) - Seimborg FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 50%, Seimborg FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warszawa Warszawa (L) - Seimborg FC 1:1

46e minuut.
Thanh Hải komt het veld opgelopen. Simon komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nalewkowicz speelt de bal door. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải begaat een overtreding. Thanh Hải krijgt een gele kaart. Lino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pop neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Isham speelt de bal door. Porru kan de bal niet met de borst controleren. Porru probeert naar een medespeler te passen. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. Cotecchia bokst de bal weg. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simon krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Vojnić is nu in balbezit. Vojnić passt de bal met de wreef. Gornostaev met een sublieme pass. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nalewkowicz speelt de bal door. Daar is Lino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doubíček maakt een afschuwelijke overtreding. Doubíček krijgt een gele kaart. Lino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pop met een snel genomen vrije trap. Lino springt en kopt de bal. Isham bokst de bal weg.

66e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Herczyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tracz onderschept slim de pass. Tracz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Talik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojnić onderschept slim de pass. Vojnić schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk speelt de bal door. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Tosobu probeert naar een medespeler te passen. Maciocha met een sublieme pass. Porru speelt de bal door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thanh Hải passt de bal met de wreef. Porru is nu in balbezit. Salamanca geeft een hoge lob. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Seimborg FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 38%, Seimborg FC 62%.
Warszawa Warszawa (L) - Seimborg FC 2:1