Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-25 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 43486
Henley Hawks Atlantic FC
Let`s Do It Tactiek TBUMM
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 67.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Maisonneuve met een sublieme pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kaweesi kopt de bal weg. Tekin is nu in balbezit. Szerszeń verovert de bal door een tackle van achteren. Cano onderschept slim de pass. Cano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kaweesi onderschept slim de pass. Kaweesi met een sublieme pass. Bastías speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Varholak passt de bal met de wreef. Kaweesi heeft problemen om de bal te vangen. Kaweesi speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 0:1

14e minuut.
Tucker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szerszeń de bal. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Varholak kopt de bal weg. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal in één keer door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Chrapowicki rent richting de bal. Bastías onderschept slim de pass. Rabiega is nu in balbezit. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft de bal voor. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Varholak speelt de bal door. Buchowski speelt de bal door. Kaweesi speelt de bal door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg.

25e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Klungelig pakt Tekin de bal. Rabiega rent richting de bal. Rabiega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 0:2

31e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal met de wreef. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal in één keer door. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Amit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 1:2

44e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías rent richting de bal. Bastías passt de bal in één keer door. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 73%, Atlantic FC 27%.
Henley Hawks - Atlantic FC 1:3

53e minuut.
Szerszeń probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaweesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rabiega geeft de bal voor. Szerszeń onderschept slim de pass. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 1:4

63e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisonneuve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taisne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taisne neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Atlantic FC 2:4

64e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tucker verovert de bal door een tackle van achteren. Tucker speelt de bal door. Klungelig pakt Kaweesi de bal. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giannattasio komt het veld opgelopen. Brunt komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cano geeft een lange en hoge pass. Rabiega kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pieniążek de bal onder controle te krijgen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 60%, Atlantic FC 40%.
Henley Hawks - Atlantic FC 2:4