Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Dinamo T Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6748
Dinamo T Missouri City FC
4def2 Tactiek BBDC
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Abren verovert de bal door een tackle van achteren. Moreay verovert de bal door een tackle van achteren. Moreay speelt de bal door. Gallice rent richting de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Missouri City FC 0:1

6e minuut.
Njeguš heeft problemen om de bal te vangen. Njeguš passt de bal zonder na te denken. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft een hoge lob. Shultis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fică rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fică met een snelle inworp. Moreay bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreay geeft een lange en hoge pass. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Wyszyński met een sublieme pass. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Ornelas krijgt een gele kaart. Cannon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Wyszyński geeft een hoge lob. Fică geeft de bal voor. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Missouri City FC 0:2

30e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas geeft de bal voor. Klungelig pakt Abren de bal. Gallice is nu in balbezit. Gallice haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Moreay kopt de bal weg. Fică is nu in balbezit. Pokrywczyński begaat een overtreding. Pokrywczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 53%, Missouri City FC 47%.
Dinamo T - Missouri City FC 0:2

46e minuut.
Hill komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Moreay met een sublieme pass. Daar is Abren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokrywczyński rent richting de bal. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Cavas is nu in balbezit. Njeguš rent richting de bal. Njeguš geeft de bal voor. Trapani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van der Putten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Missouri City FC 1:2

53e minuut.
Fică rent richting de bal. Perger begaat een overtreding. Fică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pingel met een snel genomen vrije trap. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een lange en hoge pass. Gallice rent richting de bal. Gallice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Madden komt het veld opgelopen. Hill met een snelle inworp. Walasek is nu in balbezit. Walasek geeft de bal voor. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreay met de inworp. Fică is nu in balbezit. Fică geeft een lange en hoge pass. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallice is nu in balbezit. Gallice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Missouri City FC 1:3

69e minuut.
Moreay met een sublieme pass. Walasek rent richting de bal. Walasek passt de bal met de wreef. Daar is Madden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Missouri City FC 2:3

70e minuut.
Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Trapani verovert de bal door een tackle van achteren. Trapani passt de bal zonder na te denken. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Peláez komt het veld opgelopen. Rejski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Gallice kopt de bal weg. Rejski heeft problemen om de bal te vangen. Rejski geeft een lange en hoge pass. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Peláez met een snelle inworp. Moreay geeft een hoge lob. Cannon kopt de bal weg. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallice is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Peláez is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. Moreay rent richting de bal. Moreay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cannon geeft de bal voor. Araque is nu in balbezit. Araque passt de bal met de wreef. Perger rent richting de bal. Perger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 59%, Missouri City FC 41%.
Dinamo T - Missouri City FC 2:3