Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe Baltimore Arsenal FC
NewSeasonNew442 Tactiek CityBside
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.2 gemiddelde waardering 51.3
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Quadrelli kopt de bal weg. Rhine rent richting de bal. Cavalieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rhine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quadrelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 1:0

13e minuut.
Spyrka is nu in balbezit. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet geeft een hoge lob. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
van der Vliet probeert naar een medespeler te passen. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal in één keer door. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Gomozov is nu in balbezit. Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft de bal voor. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chivu rent richting de bal. Chivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 1:1

28e minuut.
Šaluchanskis passt de bal in één keer door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Quadrelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 2:1

31e minuut.
Tejera verovert de bal door een tackle van achteren. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gomozov geeft de bal voor. Castell kopt de bal weg. Alcántar heeft problemen om de bal te vangen. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gəncəli komt het veld opgelopen. Bytnowicz komt het veld opgelopen. Franken passt de bal zonder na te denken. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bytnowicz krijgt een gele kaart. Quadrelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quadrelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 42%, Baltimore Arsenal FC 58%.
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 3:1

47e minuut.
Franken met een sublieme pass. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal met de wreef. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ... Baranyai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Daar is Franken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken passt de bal zonder na te denken. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Baranyai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 4:1

54e minuut.
Cavalieri met een sublieme pass. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejera geeft een hoge lob. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Zino komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gomozov speelt de bal door. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres passt de bal zonder na te denken. Castell is nu in balbezit. Castell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
van der Vliet passt de bal zonder na te denken. Quadrelli is nu in balbezit. Astillero rent richting de bal. Quadrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Quadrelli geeft de bal voor. Baranyai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharia speelt de bal door. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bytnowicz rent richting de bal. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine geeft de bal voor. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ... Baranyai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 5:1

66e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli begaat een overtreding. Gəncəli krijgt een gele kaart. Jaworski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kay komt het veld opgelopen.

69e minuut.
van der Vliet rent richting de bal. van der Vliet passt de bal in één keer door. Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 6:1

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kay stond buitenspel. Houston komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen. Avigliano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Avigliano met de inworp. Zino speelt de bal door. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een hoge lob. Kozar springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kozar is nu in balbezit. Kozar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baranyai trapt de bal weg. Zino kopt de bal weg. Astillero rent richting de bal. Astillero speelt de bal door. Cáceres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lockhart met een sublieme pass. Kay kopt de bal weg. Astillero heeft problemen om de bal te vangen. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli geeft een hoge lob. Castell kopt de bal weg. Gomozov rent richting de bal. Gomozov draait met de bal, schiet en ... Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 6:2

83e minuut.
Gomozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov speelt de bal door. Mioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell onderschept slim de pass. Castell schiet op doel. Lockhart bokst de bal weg.

87e minuut.
Ferri met een sublieme pass. Avigliano is nu in balbezit. Avigliano speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. Kozar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 40%, Baltimore Arsenal FC 60%.
FC Harambe - Baltimore Arsenal FC 6:2