Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC FC Harambe
532T-1.2 Tactiek NewSeasonNew442
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Narov heeft problemen om de bal te vangen. Franken met een sublieme pass. Šaluchanskis rent richting de bal. Merik rent richting de bal. Merik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stroe neemt vlug de vrije trap. Zaharia speelt de bal door. Klungelig pakt Alcántar de bal. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ... Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 40%, FC Harambe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - FC Harambe 0:0

46e minuut.
Maldonado komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli kan de bal niet met de borst controleren. Jaworski rent richting de bal. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meeuws komt het veld opgelopen. Czinkon komt het veld opgelopen. Wilkinson komt het veld opgelopen. Kay komt het veld opgelopen. Šaluchanskis met een snelle inworp. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri speelt de bal door. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Lisboa passt de bal met de wreef. Narov probeert naar een medespeler te passen. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Merik met een snelle inworp. Narov geeft de bal voor. Chivu is nu in balbezit. Chivu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Šaluchanskis controleert de bal met de borst. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal in één keer door. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ferri geeft de bal voor. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stroe. Stroe krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Ferri is nu in balbezit. Ferri met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ferri speelt de bal door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bytnowicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson passt de bal zonder na te denken. Chivu rent richting de bal. Chivu draait met de bal, schiet en ... Lockhart bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 39%, FC Harambe 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - FC Harambe 0:0