Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Las vegas city
352-mod2 Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 59.4
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal in één keer door. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas onderschept slim de pass. Delmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tymieniecki kopt de bal weg. Paala is nu in balbezit. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki springt en kopt de bal. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 0:1

10e minuut.
Bizarri geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki kopt de bal weg. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop is nu in balbezit. Kropop draait met de bal, schiet en ... Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Delmas springt en kopt de bal. Sasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - Las vegas city 1:1

16e minuut.
Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham passt de bal met de wreef. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel. Moldovan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sasin trapt de bal weg. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft de bal voor. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. Donskis bokst de bal weg. De Anda rent richting de bal. De Anda geeft de bal voor. Fuller is nu in balbezit. Fuller geeft een lange en hoge pass. Tymieniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop passt de bal in één keer door. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 1:2

26e minuut.
Paala rent richting de bal. Paala geeft een lange en hoge pass. Fay rent richting de bal. Tymieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tymieniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 1:3

29e minuut.
De Anda speelt de bal door. Fay geeft een hoge lob. Bizarri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kropop passt de bal met de wreef. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 1:4

40e minuut.
Fuller speelt de bal door. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri geeft een hoge lob. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 51%, Las vegas city 49%.
Hot Club Lions - Las vegas city 1:4

46e minuut.
Oblak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bartniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oblak met een snelle inworp. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bizarri verovert de bal door een tackle van achteren. Bizarri speelt de bal door. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft de bal voor. Zarosa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bartniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paala rent richting de bal. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop haalt uit met een fantastische trap. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taylor komt het veld opgelopen. Pelé komt het veld opgelopen. Cheadle komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oblak kan de bal niet met de borst controleren. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Cheadle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 2:4

69e minuut.
Bagus onderschept slim de pass. Bagus geeft de bal voor. Inworp. Dunn met een snelle inworp. Fay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tymieniecki onderschept slim de pass. Tymieniecki probeert naar een medespeler te passen. Kropop speelt de bal door. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Las vegas city 2:5

78e minuut.
Bizarri passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal in één keer door. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Cheadle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn passt de bal in één keer door. Fay rent richting de bal. Fay geeft een hoge lob. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oblak geeft de bal voor. Kropop is nu in balbezit. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 43%, Las vegas city 57%.
Hot Club Lions - Las vegas city 2:5