Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Warszawa Warszawa (L)
Azerbaijan Tactiek noide
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 0:1

7e minuut.
Doubíček rent richting de bal. Doubíček geeft een lange en hoge pass. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon haalt uit met een fantastische trap. Epner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev draait met de bal, schiet en ... Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Krepek passt de bal in één keer door. Bernard probeert naar een medespeler te passen. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft een hoge lob. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 1:1

17e minuut.
Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski passt de bal met de wreef. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft een hoge lob. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 2:1

20e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha begaat een overtreding. Tamulski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamulski wilt de vrije trap nemen. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 3:1

24e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Tamulski passt de bal in één keer door. Galunov rent richting de bal. Galunov geeft een lange en hoge pass. Salazar springt en kopt de bal. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Tamulski begaat een overtreding. Tamulski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Salamanca met een sublieme pass. Simon is nu in balbezit. Maringá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gornostaev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sapek geeft de bal voor. Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal met de wreef. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel. Isham bokst de bal weg. Granat heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 48%, Warszawa Warszawa (L) 52%.
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 4:1

51e minuut.
Tamulski passt de bal in één keer door. Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal zonder na te denken. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal zonder na te denken. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een hoge lob. Salazar springt en kopt de bal. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Salazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguiar komt het veld opgelopen. Maringá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marais maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jobst is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca met een sublieme pass. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Aguiar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gaschen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aguiar rent richting de bal. Aguiar geeft een hoge lob. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ... Isham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 5:1

80e minuut.
Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca speelt de bal door. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru passt de bal met de wreef. Sapek is nu in balbezit. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon haalt uit met een fantastische trap. Epner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 47%, Warszawa Warszawa (L) 53%.
Pittsburgh FC - Warszawa Warszawa (L) 5:1