Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Seimborg FC
Fortress Tactiek Seimborg FC
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop passt de bal in één keer door. Nalewkowicz met een sublieme pass. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sinevich verovert de bal door een tackle van achteren. Prince rent richting de bal. Prince geeft een lange en hoge pass. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Seimborg FC 1:0

38e minuut.
Mays passt de bal met de wreef. Alborn heeft problemen om de bal te vangen. Alborn passt de bal met de wreef. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 46%, Seimborg FC 54%.
FC Nippon - Seimborg FC 1:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anness met de inworp. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn verovert de bal door een tackle van achteren. Alborn geeft een hoge lob. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dias de Luta passt de bal zonder na te denken. Lascody geeft een lange en hoge pass. Bueller rent richting de bal. Bueller geeft een hoge lob. Collins springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Anness met de inworp. Dias de Luta is nu in balbezit. Alborn onderschept slim de pass. Alborn geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Seimborg FC 2:0

61e minuut.
Anness passt de bal met de wreef. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pop. Collins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prince wilt de vrije trap nemen. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bueller kopt de bal weg. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn onderschept slim de pass. Alborn geeft een lange en hoge pass. Collins krijgt zijn hoofd ertegen. Cotecchia bokst de bal weg.

67e minuut.
Alborn probeert naar een medespeler te passen. Bueller rent richting de bal. Bueller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Collins de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Collins de bal. Alborn is nu in balbezit. Alborn passt de bal in één keer door. Collins rent richting de bal. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Seimborg FC 3:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hartnett komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Prince geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hartnett de bal. Talik rent richting de bal. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alborn probeert naar een medespeler te passen. Hartnett is nu in balbezit. Anness is nu in balbezit. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lascody geeft een hoge lob. Prince rent richting de bal. Prince probeert naar een medespeler te passen. Hartnett rent richting de bal. Hartnett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Anness rent richting de bal. Anness passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hartnett de bal. Hartnett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Seimborg FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 29%, Seimborg FC 71%.
FC Nippon - Seimborg FC 4:0