Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Henley Hawks
352use Tactiek Let`s Do It
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrapowicki met de inworp. Shultis rent richting de bal. Pieniążek geeft de bal voor. Taisne krijgt zijn hoofd ertegen. Radu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek geeft de bal voor. Chrapowicki met een sublieme pass. Daar is Garon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garon haalt uit met een fantastische trap. Radu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 0:1

12e minuut.
Zingarella passt de bal in één keer door. Deaconescu speelt de bal door. Haučo probeert naar een medespeler te passen. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Radu bokst de bal weg.

13e minuut.
Milică is nu in balbezit. Milică probeert naar een medespeler te passen. Haučo rent richting de bal. Haučo geeft de bal voor. Taisne krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 0:2

17e minuut.
Fajersson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haučo de bal. Haučo met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrapowicki speelt de bal door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Radu bokst de bal weg.

33e minuut.
Haučo met een sublieme pass. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel. Radu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haučo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 0:3

35e minuut.
Fornal met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haučo met de inworp. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. Radu bokst de bal weg.

38e minuut.
Haučo probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. Radu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Busto passt de bal met de wreef. Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap. Radu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger probeert naar een medespeler te passen. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zingarella de bal onder controle te krijgen. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shultis rent richting de bal. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 47%, Henley Hawks 53%.
Dinamo T - Henley Hawks 1:3

46e minuut.
Mijatov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Haučo met een snelle inworp. Milică is nu in balbezit. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel. Radu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 1:4

48e minuut.
Fornal onderschept slim de pass. Fornal passt de bal zonder na te denken. Walasek rent richting de bal. Walasek geeft de bal voor. Madden krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 2:4

52e minuut.
Njeguš is nu in balbezit. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Milică kopt de bal weg. Cannon rent richting de bal. Taisne onderschept slim de pass. Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Abren geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chrapowicki met de inworp. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger passt de bal met de wreef. Shultis rent richting de bal. Shultis haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Garon rent richting de bal. Fornal is nu in balbezit. Garon begaat een overtreding. Garon krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Haučo kan de bal niet met de borst controleren. Haučo probeert naar een medespeler te passen. Milică is nu in balbezit. Klungelig pakt Milică de bal. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Szerszeń komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Taisne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne onderschept slim de pass. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mijatov speelt de bal door. Shultis rent richting de bal. Shultis passt de bal met de wreef. Madden rent richting de bal. Madden draait met de bal, schiet en ... Ottonello bokst de bal weg.

81e minuut.
Fornal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gendron met een snelle inworp. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek geeft een lange en hoge pass. Shultis is nu in balbezit. Shultis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 3:4

88e minuut.
Haučo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajersson krijgt een gele kaart. Taisne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taisne legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Radu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Henley Hawks 3:5

89e minuut.
Gendron speelt de bal door. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek geeft een hoge lob. Madden rent richting de bal. Madden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 56%, Henley Hawks 44%.
Dinamo T - Henley Hawks 3:5