Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-02 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25474
Henley Hawks Dinamo T
Let`s Do It Tactiek 352use
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Milică is nu in balbezit. Cannon verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. Radu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Haučo rent richting de bal. Haučo met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Dinamo T 1:0

15e minuut.
Haučo speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajersson. Milică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deaconescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garon rent richting de bal. Garon draait met de bal, schiet en ... Radu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Dinamo T 2:0

20e minuut.
Walasek met een sublieme pass. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis passt de bal met de wreef. Daar is Madden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chrapowicki met een sublieme pass. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Garon zijn tegenspeler op de grond. Garon krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Haučo passt de bal zonder na te denken. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milică raakt geblesseerd tijdens het duel. Taisne legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Radu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Fornal de bal. Fornal passt de bal met de wreef. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek geeft een hoge lob. Shultis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Walasek probeert naar een medespeler te passen. Shultis heeft problemen om de bal te vangen. Zingarella met een sublieme pass. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madden rent richting de bal. Madden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Dinamo T 2:1

33e minuut.
Haučo met een sublieme pass. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică geeft een hoge lob. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brunt rent richting de bal. Shultis verovert de bal door een tackle van achteren. Shultis passt de bal in één keer door. Madden rent richting de bal. Madden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 49%, Dinamo T 51%.
Henley Hawks - Dinamo T 2:1

46e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek geeft een hoge lob. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis onderschept slim de pass. Shultis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Dinamo T 2:2

51e minuut.
Pokrywczyński met de inworp. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger speelt de bal door. Madden is nu in balbezit. Madden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Ottonello met een harde bal richting middenveld. Pokrywczyński rent richting de bal. Taisne onderschept slim de pass. Taisne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Dinamo T 3:2

58e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Fajersson geeft de bal voor. Madden is nu in balbezit. Madden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Dinamo T 3:3

60e minuut.
Njeguš probeert de bal met de borst te controleren. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Garon is nu in balbezit. Garon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelsen komt het veld opgelopen. Hill komt het veld opgelopen. Nixon komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Gendron komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Haučo geeft de bal voor. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Fornal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gendron de bal. Gendron geeft een lange en hoge pass. Milică rent richting de bal. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Dinamo T 4:3

70e minuut.
Szerszeń komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. Haučo speelt de bal door. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pieniążek met een sublieme pass. Haučo speelt de bal door. Fajersson rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo passt de bal in één keer door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Abren is nu in balbezit. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Cannon is nu in balbezit. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Nixon trapt de bal weg van het doel. Deaconescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Milică de bal. Fajersson speelt de bal door. Perger probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 31%, Dinamo T 69%.
Henley Hawks - Dinamo T 4:3