Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Missouri City FC
TBUMM Tactiek BBDC
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 46.6
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Araque kopt de bal weg. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastías raakt geblesseerd tijdens het duel. Cano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaweesi kopt de bal weg. Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ching de bal onder controle te krijgen. Ransdell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ... Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 1:0

11e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Tekin passt de bal met de wreef. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Paal!

14e minuut.
Araque onderschept slim de pass. Araque geeft de bal voor. Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastías geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi met een sublieme pass. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Luzzatti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rejski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano probeert naar een medespeler te passen. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 2:0

23e minuut.
Fică speelt de bal door. Tucker probeert naar een medespeler te passen. Tekin probeert de bal aan de voet te houden. Ching is nu in balbezit. Ching passt de bal met de wreef. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rabiega springt en kopt de bal. Ransdell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 3:0

25e minuut.
Araque verovert de bal door een tackle van achteren. Cano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Araque de bal onder controle te krijgen. Rabiega krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tekin rent richting de bal. Tekin probeert naar een medespeler te passen. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 4:0

30e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 5:0

33e minuut.
Watras geeft een hoge lob. Inworp. Cano met een snelle inworp. Bastías is nu in balbezit. Bastías geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Varholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varholak passt de bal in één keer door. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ransdell bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilev geeft een hoge lob. Inworp. Cano met de inworp. Bastías geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 24%, Missouri City FC 76%.
Atlantic FC - Missouri City FC 5:0

48e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Maisonneuve kopt de bal weg. Cano is nu in balbezit. Cano geeft een lange en hoge pass. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 6:0

51e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington passt de bal met de wreef. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Watras de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal met de wreef. Bastías met een sublieme pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 7:0

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 8:0

60e minuut.
Kaweesi is nu in balbezit. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías geeft een lange en hoge pass. Rabiega springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Buchowski passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ransdell met een sublieme pass. Varholak heeft problemen om de bal te vangen. Varholak passt de bal met de wreef. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 9:0

79e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal met de wreef. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 10:0

81e minuut.
Klungelig pakt Ilev de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 11:0

82e minuut.
Harrington rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano probeert naar een medespeler te passen. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 12:0

87e minuut.
Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Missouri City FC 13:0

90e minuut.
Ransdell trapt de bal weg. Maisonneuve is nu in balbezit. Cano speelt de bal door. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 15%, Missouri City FC 85%.
Atlantic FC - Missouri City FC 13:0