Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Atlantic FC
BBDC Tactiek TBUMM
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 67.3
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Tekin rent richting de bal. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías geeft een hoge lob. Sutton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:1

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van der Putten met een harde bal richting middenveld. Kaweesi kopt de bal weg. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tekin rent richting de bal. Sutton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreuder. Kreuder krijgt een gele kaart. Sutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Cano met een snel genomen vrije trap. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:2

8e minuut.
Bastías passt de bal met de wreef. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano geeft de bal voor. Tekin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Trapani geeft een hoge lob. Inworp. Cano met een snelle inworp. Bastías geeft de bal voor. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:3

17e minuut.
Sutton rent richting de bal. Trapani probeert naar een medespeler te passen. Cano kan de bal niet met de borst controleren. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Tekin speelt de bal door. Bastías speelt de bal door. Sutton rent richting de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:4

24e minuut.
Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal zonder na te denken. Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten bokst de bal weg.

25e minuut.
Cavas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bastías met de inworp. Cano geeft de bal voor. Sutton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:5

28e minuut.
Maisonneuve onderschept slim de pass. Maisonneuve probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft de bal voor. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Kaweesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastías is nu in balbezit. Bastías geeft een lange en hoge pass. Tekin is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:6

34e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cavas geeft een lange en hoge pass. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Kaweesi kopt de bal weg. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barclay is nu in balbezit. Maisonneuve verovert de bal door een tackle van achteren. Maisonneuve geeft een lange en hoge pass. Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ... Van der Putten bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Varholak kopt de bal weg. Sutton rent richting de bal. Kreuder maakt een afschuwelijke overtreding. Kreuder krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sutton raakt geblesseerd tijdens het duel. Cano wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías rent richting de bal. Sutton speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 83%, Atlantic FC 17%.
Missouri City FC - Atlantic FC 0:6

47e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano met een sublieme pass. Sutton is nu in balbezit. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ching rent richting de bal. Bastías onderschept slim de pass. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:7

51e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Sutton is nu in balbezit. Cano met een sublieme pass. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
McNaughty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaweesi de bal. Kaweesi speelt de bal door. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cano passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano rent richting de bal. Cano passt de bal in één keer door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tekin schiet op doel. Van der Putten speelt de bal door. Maisonneuve kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekin de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:8

71e minuut.
Rejski komt het veld opgelopen. Wyszyński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Peláez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Maisonneuve probeert naar een medespeler te passen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin passt de bal met de wreef. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cano heeft problemen om de bal te vangen. Peláez maakt een afschuwelijke overtreding. Cano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sutton springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bastías speelt de bal door. Sutton heeft problemen om de bal te vangen. Sutton schiet op doel. Trapani probeert de bal aan de voet te houden. Cano krijgt zijn hoofd ertegen. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Atlantic FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 78%, Atlantic FC 22%.
Missouri City FC - Atlantic FC 0:9