Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Azteca
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8716
Aguilas son Campeones FC Clover
USA 451 :) Tactiek v123_4
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten solid
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Widerski met een sublieme pass. Daar is MacGuire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGuire speelt de bal door. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Quang Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai verovert de bal door een tackle van achteren. Pápai speelt de bal door. Biner rent richting de bal. Biner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mihalcea passt de bal met de wreef. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul speelt de bal door. Daar is MacGuire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGuire schiet op doel. Marley bokst de bal weg. Biner rent richting de bal. Biner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - FC Clover 0:1

26e minuut.
Deloffre komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sartorio geeft de bal voor. Daar is Dobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre haalt uit met een fantastische trap. Marley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 55%, FC Clover 45%.
Aguilas son Campeones - FC Clover 0:1

48e minuut.
Biner is nu in balbezit. Biner haalt uit met een fantastische trap. Daar is Quang Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biner rent richting de bal. Biner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Quang Thịnh passt de bal zonder na te denken. Widerski probeert de bal met de borst te controleren. Tvede met een sublieme pass. Klungelig pakt MacGuire de bal. MacGuire geeft een hoge lob. Marley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Widerski is nu in balbezit. Widerski geeft de bal voor. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. Marley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - FC Clover 0:2

72e minuut.
MacGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire geeft de bal voor. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner draait met de bal, schiet en ... Marley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - FC Clover 0:3

80e minuut.
Deloffre rent richting de bal. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre schiet op doel. Marley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Sartorio rent richting de bal. Sartorio geeft een lange en hoge pass. Tvede probeert de bal met de borst te controleren. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher schiet op doel. Zardan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 66%, FC Clover 34%.
Aguilas son Campeones - FC Clover 0:3