Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spitting Cobras Aguilas son Campeones
442S Tactiek USA 451 :)
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


16e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal in één keer door. Stuchlý speelt de bal door. Trýska rent richting de bal. Trýska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac passt de bal in één keer door. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
van Basten passt de bal zonder na te denken. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea met een sublieme pass. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Aguilas son Campeones 1:0

23e minuut.
Trýska passt de bal zonder na te denken. Noica rent richting de bal. Noica draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quang Thịnh de bal onder controle te krijgen. Marley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Noica heeft problemen om de bal te vangen. Ciortea rent richting de bal. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Noica bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica met een sublieme pass. Kvac met een sublieme pass. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Aguilas son Campeones 2:0

45e minuut.
Dobbie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuchlý met de inworp. Trýska rent richting de bal. Trýska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 32%, Aguilas son Campeones 68%.
Spitting Cobras - Aguilas son Campeones 2:0

48e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac passt de bal met de wreef. Daar is Trýska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trýska haalt uit met een fantastische trap. Marley bokst de bal weg.

52e minuut.
Mekhloufi speelt de bal door. Ciortea speelt de bal door. van Basten speelt de bal door. Trýska rent richting de bal. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Fortune de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvac met de inworp. Trýska rent richting de bal. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pipoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipoca passt de bal zonder na te denken. Belcher is nu in balbezit. Belcher haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Aguilas son Campeones 2:1

64e minuut.
Fortune geeft een hoge lob. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney passt de bal in één keer door. Belcher rent richting de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ciortea met een sublieme pass. van Basten is nu in balbezit. van Basten geeft een hoge lob. Trýska is nu in balbezit. Trýska haalt uit met een fantastische trap. Marley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kvac met een sublieme pass. Trýska rent richting de bal. Trýska passt de bal met de wreef. Noica is nu in balbezit. Noica haalt uit met een fantastische trap. Marley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
van Basten met een sublieme pass. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea speelt de bal door. Noica heeft problemen om de bal te vangen. Noica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Kvac de bal. Kvac geeft een lange en hoge pass. Quang Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Noica rent richting de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 37%, Aguilas son Campeones 63%.
Spitting Cobras - Aguilas son Campeones 2:1