Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-18 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Armteam Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5515
Armteam @DaMuffinMan…….
4-4-2 Tactiek 532
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 58.2
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Pärgmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça onderschept slim de pass. Cypisek begaat een overtreding. Burraça wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Klungelig pakt Beaumont de bal. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Burraça rent richting de bal. Burraça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - @DaMuffinMan……. 0:1

21e minuut.
Aelbrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrechts passt de bal zonder na te denken. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia rent richting de bal. Femia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cypisek probeert naar een medespeler te passen. Pärgmaa rent richting de bal. Pärgmaa passt de bal zonder na te denken. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pärgmaa probeert naar een medespeler te passen. Mishali is nu in balbezit. Mishali probeert naar een medespeler te passen. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Burraça speelt de bal door. Cypisek rent richting de bal. Cypisek passt de bal in één keer door. Femia rent richting de bal. Femia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mishali speelt de bal door. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom is nu in balbezit. Femia onderschept slim de pass. Femia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Giesen passt de bal zonder na te denken. Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärgmaa maakt een afschuwelijke overtreding. Pärgmaa krijgt een gele kaart. Burraça wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Burraça kan niet meer verder spelen. Howes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 62%, @DaMuffinMan……. 38%.
Armteam - @DaMuffinMan……. 0:1

47e minuut.
Cypisek heeft problemen om de bal te vangen. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea geeft een hoge lob. Grayson is nu in balbezit. Grayson draait met de bal, schiet en ... Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Howes rent richting de bal. Pärgmaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Howes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jawachi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərbəliyev onderschept slim de pass. Zərbəliyev geeft de bal voor. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Howes met een snelle inworp. Udrea geeft een lange en hoge pass. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia onderschept slim de pass. Femia passt de bal zonder na te denken. Mishali heeft problemen om de bal te vangen. Mishali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Furtado onderschept slim de pass. Furtado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Applebottom de bal. Femia is nu in balbezit. Femia schiet op doel. Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Jawachi kopt de bal weg. Udrea speelt de bal door. Grayson rent richting de bal. Grayson geeft de bal voor. Beaumont springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - @DaMuffinMan……. 0:2

72e minuut.
Applebottom is nu in balbezit. Applebottom passt de bal zonder na te denken. Aelbrechts probeert naar een medespeler te passen. Mishali rent richting de bal. Mishali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grayson passt de bal zonder na te denken. Covaci geeft een lange en hoge pass. Applebottom kopt de bal weg. Grayson heeft problemen om de bal te vangen. Grayson geeft de bal voor. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 66%, @DaMuffinMan……. 34%.
Armteam - @DaMuffinMan……. 0:2