Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capricorns Armteam
wall1 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Pärgmaa onderschept slim de pass. Pärgmaa geeft een lange en hoge pass. Mishali rent richting de bal. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia draait met de bal, schiet en ... Pennese bokst de bal weg. Mishali rent richting de bal. Mishali draait met de bal, schiet en ... Pennese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Maschinot de bal. Aelbrechts rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maschinot. Maschinot krijgt een gele kaart. Aelbrechts raakt geblesseerd tijdens het duel. Pärgmaa met een snel genomen vrije trap. Mishali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pärgmaa is nu in balbezit. Pärgmaa passt de bal in één keer door. Mishali rent richting de bal. Mishali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Caballero heeft problemen om de bal te vangen. Pärgmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia speelt de bal door. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali haalt uit met een fantastische trap. Pennese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pärgmaa geeft een hoge lob. Femia is nu in balbezit. Alemany legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Femia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Femia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Capricorns - Armteam 0:1

22e minuut.
Pärgmaa passt de bal in één keer door. Daar is Femia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Femia speelt de bal door. Mishali rent richting de bal. Mishali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pärgmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärgmaa passt de bal met de wreef. Femia rent richting de bal. Mishali is nu in balbezit. Mishali schiet op doel. Pennese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cichra is nu in balbezit. Cichra geeft de bal voor. Bejan kopt de bal weg. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ilardi speelt de bal door. Maschinot rent richting de bal. Covaci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Covaci krijgt een gele kaart. Maschinot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maschinot legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. Osmochescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capricorns 58%, Armteam 42%.
Capricorns - Armteam 0:1

46e minuut.
Trimble komt het veld opgelopen. Radian komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cichra geeft een hoge lob. Ilardi kan de bal niet met de borst controleren. Aelbrechts met een sublieme pass. Femia is nu in balbezit. Femia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guşiţă komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Maschinot rent richting de bal. Maschinot passt de bal met de wreef. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Femia onderschept slim de pass. Pärgmaa rent richting de bal. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärgmaa is nu in balbezit. Pärgmaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thornton komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučićević komt het veld opgelopen. Maisonneuve komt het veld opgelopen. Thornton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilardi geeft de bal voor. Cărămidaru kopt de bal weg. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali passt de bal zonder na te denken. Femia heeft problemen om de bal te vangen. Femia draait met de bal, schiet en ... Radian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capricorns - Armteam 0:2

70e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Mishali onderschept slim de pass. Vučićević met een sublieme pass. Klungelig pakt Femia de bal. Femia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guşiţă geeft een hoge lob. Kubatov kopt de bal weg. Lakić rent richting de bal. Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot schiet op doel. Maisonneuve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rosero geeft een hoge lob. Femia is nu in balbezit. Trimble begaat een overtreding. Trimble krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Rosero speelt de bal door. Daar is Mishali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mishali probeert naar een medespeler te passen. Femia rent richting de bal. Femia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mishali rent richting de bal. Pärgmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärgmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärgmaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capricorns 59%, Armteam 41%.
Capricorns - Armteam 0:2