Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-25 01:21
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6340
nyU AEK Chios
442 Tactiek w1
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Furtok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kanyan de bal. Kanyan speelt de bal door. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Williams kopt de bal weg. Araujo rent richting de bal. Suominen onderschept slim de pass. Suominen geeft de bal voor. Melekyüz krijgt zijn hoofd ertegen. Gąbka bokst de bal weg.

11e minuut.
Karácsonyi geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majkut zal de hoekschop nemen. Melekyüz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jackson kopt de bal weg. Kanyan speelt de bal door. Melekyüz controleert de bal met de borst. Melekyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nemrava passt de bal in één keer door. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majkut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Gąbka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 60%, AEK Chios 40%.
nyU - AEK Chios 0:1

46e minuut.
Varga komt het veld opgelopen. Baletić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Suominen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanyan passt de bal met de wreef. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Majkut met de inworp. Furtok geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vardy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Penadinho geeft de bal voor. Foster geeft een hoge lob. Aulický heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 0:2

69e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Furtok onderschept slim de pass. Furtok speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tábory komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Daar is Melekyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 0:3

82e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal met de wreef. Tábory rent richting de bal. Tábory geeft een lange en hoge pass. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Neculau rent richting de bal. Melekyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Gąbka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 51%, AEK Chios 49%.
nyU - AEK Chios 0:4