Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios nyU
F Tactiek 442
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Inworp. Kanyan met de inworp. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - nyU 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Vardy de bal. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak passt de bal met de wreef. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Aulický geeft een hoge lob. Nemrava probeert naar een medespeler te passen. Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suwak rent richting de bal. Lekov onderschept slim de pass. Lekov speelt de bal door. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels onderschept slim de pass. Stempels passt de bal zonder na te denken. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Penadinho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majkut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanyan is nu in balbezit. Kanyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rantakallio is nu in balbezit. Aulický onderschept slim de pass. Aulický geeft een hoge lob. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rantakallio heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho is nu in balbezit. Stempels verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vardy probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Nemrava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araujo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lekov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - nyU 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 35%, nyU 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Chios - nyU 1:1

55e minuut.
Marka verovert de bal door een tackle van achteren. Marka speelt de bal door. Nemrava met een sublieme pass. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Baletić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Majkut probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels met een sublieme pass. Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Gąbka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels passt de bal met de wreef. Rantakallio heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio passt de bal met de wreef. Bùi Bình is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 39%, nyU 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Chios - nyU 1:1