Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-25 01:21
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13252
Dragon Ggrass
Main Tactiek P23
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Merişor passt de bal zonder na te denken. Pranagal heeft problemen om de bal te vangen. Pranagal geeft de bal voor. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 1:0

10e minuut.
Pombo onderschept slim de pass. Pombo passt de bal zonder na te denken. Edison is nu in balbezit. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Wymeersch onderschept slim de pass. Wymeersch met een sublieme pass. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon - Ggrass 1:1

25e minuut.
Edison onderschept slim de pass. Edison passt de bal zonder na te denken. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Saskőy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 2:1

27e minuut.
Amundsen rent richting de bal. Amundsen geeft een hoge lob. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon - Ggrass 2:2

29e minuut.
Pombo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło rent richting de bal. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 2:3

33e minuut.
Merişor speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wymeersch. Wymeersch krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gabrie met een harde bal richting middenveld. Thompson kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmelo de bal. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpo rent richting de bal. Carmelo verovert de bal door een tackle van achteren. Carmelo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pranagal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 2:4

41e minuut.
Amundsen is nu in balbezit. Amundsen passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Oinopolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 45%, Ggrass 55%.
Dragon - Ggrass 2:5

47e minuut.
Uzarski met de inworp. Thompson is nu in balbezit. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Merişor kopt de bal weg. Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Olimpo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft de bal voor. Dowgiałło krijgt zijn hoofd ertegen. Oinopolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 2:6

51e minuut.
Carmelo verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo begaat een overtreding. Carmelo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gabrie is nu in balbezit. Gabrie geeft een lange en hoge pass. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło geeft een lange en hoge pass. Oinopolidis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fudayl neemt de hoekschop. Dowgiałło kopt de bal weg. Daar is Ion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmelo is nu in balbezit. Carmelo schiet op doel. Oinopolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Amundsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan passt de bal met de wreef. Merişor geeft de bal voor. Porrone krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Clare verovert de bal door een tackle van achteren. Clare passt de bal in één keer door. Carmelo is nu in balbezit. Amundsen geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło springt en kopt de bal. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Amundsen kan de bal niet met de borst controleren. Amundsen met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Oinopolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo onderschept slim de pass. Thompson speelt de bal door. Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło schiet op doel. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Dowgiałło is nu in balbezit. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft een hoge lob. Carmelo springt en kopt de bal. Oinopolidis bokst de bal weg.

76e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Saskőy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Ggrass 3:6

78e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal geeft de bal voor. Dolgheico met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kalenyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wymeersch met de inworp. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Oinopolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 54%, Ggrass 46%.
Dragon - Ggrass 3:6