Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19622
Ggrass Dragon
P23 Tactiek Main
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Clare geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pombo met een snelle inworp. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Şekerci probeert de bal met de borst te controleren. Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti passt de bal zonder na te denken. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dolgheico passt de bal met de wreef. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Edison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl passt de bal zonder na te denken. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Dragon 1:0

26e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery geeft een lange en hoge pass. Dolgheico kopt de bal weg. Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan speelt de bal door. Edison rent richting de bal. Edison geeft de bal voor. Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal zonder na te denken. Thompson speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 41%, Dragon 59%.
Ggrass - Dragon 1:0

47e minuut.
Edison rent richting de bal. Clare rent richting de bal. Edison schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clare raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch passt de bal met de wreef. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Şekerci kopt de bal weg. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal in één keer door. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olimpo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudayl zal de hoekschop nemen. Whitsitt krijgt zijn hoofd ertegen. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Edison met een sublieme pass. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Clare begaat een overtreding. Clare krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Edison met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. Gabrie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gabrie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Edison verovert de bal door een tackle van achteren. Edison probeert naar een medespeler te passen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Clare geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Porrone de bal onder controle te krijgen. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Saskőy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pombo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wymeersch. Pombo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pombo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Edison met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clare. Clare krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Klungelig pakt Dolgheico de bal. Uzarski is nu in balbezit. Dolgheico verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ggrass - Dragon 1:1

77e minuut.
Whitsitt onderschept slim de pass. Scotti heeft problemen om de bal te vangen. Scotti passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oinopolidis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Thompson neemt de hoekschop. Şekerci springt en kopt de bal. Oinopolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Dragon 2:1

78e minuut.
Dolgheico geeft de bal voor. Edison heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Dragon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 57%, Dragon 43%.
Ggrass - Dragon 3:1