Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Team Harris FC
singer high off Tactiek 433 - N
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 43
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Blair passt de bal zonder na te denken. Waterson is nu in balbezit. Waterson speelt de bal door. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Waterson verovert de bal door een tackle van achteren. Waterson geeft de bal voor. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blair is nu in balbezit. Blair draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waterson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Team Harris FC 1:0

11e minuut.
Waterson verovert de bal door een tackle van achteren. Waterson met een sublieme pass. Blair is nu in balbezit. Blair draait met de bal, schiet en ... Kramski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Sherwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Laranjeira kopt de bal weg. Buitenspel voor Wędzonka. Goede buitenspelval van de verdediging. Sherwood maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Korsar geeft de bal voor. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski is nu in balbezit. Blair verovert de bal door een tackle van achteren. Blair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kline rent richting de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Carroll is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith speelt de bal door. Kożukar rent richting de bal. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair draait met de bal, schiet en ... Almazán bokst de bal weg.

34e minuut.
Laranjeira met een sublieme pass. Valomäki heeft problemen om de bal te vangen. Valomäki met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Bocanegra bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Doczekalski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waterson zal de hoekschop nemen. Carroll springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Team Harris FC 2:0

43e minuut.
Korsar passt de bal met de wreef. Daar is Kline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kline passt de bal met de wreef. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 36%, Team Harris FC 64%.
Balls of Steel - Team Harris FC 2:0

46e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Paździoch speelt de bal door. Abramowski speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Carroll passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Valomäki begaat een overtreding. Valomäki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Hockensmith kan de bal niet met de borst controleren. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka schiet op doel. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren speelt de bal door. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Bocanegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Kline geeft een lange en hoge pass. Daar is Valomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valomäki geeft de bal voor. Meysmans krijgt zijn hoofd ertegen. Bocanegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Doczekalski neemt vlug de vrije trap. Jackson kan de bal niet met de borst controleren. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 62%, Team Harris FC 38%.
Balls of Steel - Team Harris FC 2:0