Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Balls of Steel
433 - N Tactiek singer high off
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Carroll speelt de bal door. Klungelig pakt Conklin de bal. Conklin speelt de bal door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Balls of Steel 0:1

18e minuut.
Aloisi passt de bal in één keer door. Baldwin speelt de bal door. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft een lange en hoge pass. Carroll maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kałwa met een sublieme pass. Conklin is nu in balbezit. Conklin passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin verovert de bal door een tackle van achteren. Conklin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Balls of Steel 0:2

38e minuut.
Daar is Bazelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith rent richting de bal. Meysmans rent richting de bal. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Korsar onderschept slim de pass. Carroll rent richting de bal. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldwin onderschept slim de pass. Baldwin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carroll geeft een lange en hoge pass. Apaza kopt de bal weg. Conklin controleert de bal met de borst. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 67%, Balls of Steel 33%.
Team Harris FC - Balls of Steel 0:2

48e minuut.
Baldwin passt de bal met de wreef. Kramski rent richting de bal. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baldwin speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar speelt de bal door. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Almazán trapt de bal weg. Conklin kopt de bal weg. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith geeft de bal voor. Carroll krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Conklin met een sublieme pass. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Abramowski onderschept slim de pass. Busch is nu in balbezit. Busch haalt uit met een fantastische trap. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch begaat een overtreding. Busch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coyle komt het veld opgelopen. Korsar wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Busch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hockensmith kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Carroll rent richting de bal. Apaza is nu in balbezit. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Almazán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Balls of Steel 0:3

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Korsar onderschept slim de pass. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Carroll rent richting de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch draait met de bal, schiet en ... Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Apaza de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Conklin is nu in balbezit. Conklin passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Almazán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Balls of Steel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 69%, Balls of Steel 31%.
Team Harris FC - Balls of Steel 0:4