Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Real Madrid Sv
cio_ctd_rw Tactiek X
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 31.6
redelijk Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Jurić is nu in balbezit. Jurić geeft een hoge lob. Ťopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jurić kopt de bal weg. Klungelig pakt de Meersman de bal. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 1:0

8e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 2:0

22e minuut.
Kunák verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenoff. Tenoff krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ťopek heeft problemen om de bal te vangen. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković probeert naar een medespeler te passen. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kunák speelt de bal door. Bogdán probeert de bal met de borst te controleren. Adkins is nu in balbezit. Adkins passt de bal in één keer door. Dhur geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Tenoff de bal. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 56%, Real Madrid Sv 44%.
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 2:0

46e minuut.
Wałęsa kopt de bal weg. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal zonder na te denken. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Buitenspel voor Iţic. Goede buitenspelval van de verdediging. Amsterdamski neemt vlug de vrije trap. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 2:1

67e minuut.
Daar is Kunák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de Meersman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur passt de bal met de wreef. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 3:1

75e minuut.
Friedel is nu in balbezit. Tanoira is nu in balbezit. Aguilera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilera krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dhur rent richting de bal. Dhur geeft de bal voor. Daar is de Meersman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 51%, Real Madrid Sv 49%.
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 3:1