Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo S.D. Union Lara
Attack Tactiek 433
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 34.5
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea geeft de bal voor. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waskita is nu in balbezit. Waskita geeft de bal voor. Scuderin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 2:0

12e minuut.
Inworp. Siudziński met de inworp. Hodge is nu in balbezit. Stephenson speelt de bal door. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Călin onderschept slim de pass. Călin geeft een lange en hoge pass. Arnáudez controleert de bal met de borst. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 2:1

22e minuut.
Sirotek met de inworp. Di Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gennaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin geeft een lange en hoge pass. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rhine rent richting de bal. Sirotek is nu in balbezit. Sirotek met een sublieme pass. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 2:2

40e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Magee rent richting de bal. Met opzet legt Scuderin zijn tegenspeler op de grond. Scuderin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 63%, S.D. Union Lara 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 2:2

49e minuut.
Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor onderschept slim de pass. Komor speelt de bal door. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ... Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waskita is nu in balbezit. Waskita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 3:2

51e minuut.
Scuderin rent richting de bal. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo geeft de bal voor. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel. Best bokst de bal weg.

53e minuut.
Klungelig pakt Călin de bal. Călin geeft een hoge lob. Woodson heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Waskita kopt de bal weg. Scuderin is nu in balbezit. Scuderin draait met de bal, schiet en ... Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin onderschept slim de pass. Călin geeft de bal voor. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 3:3

87e minuut.
Scuderin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coolidge komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Hodge rent richting de bal. Hodge speelt de bal door. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 62%, S.D. Union Lara 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Nobiallo - S.D. Union Lara 3:3