Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara AC Nobiallo
433 Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 34.3
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen goed


12e minuut.
Călin rent richting de bal. Călin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woodson de bal. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Scuderin rent richting de bal. Scuderin met een sublieme pass. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita draait met de bal, schiet en ... Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Oţelea onderschept slim de pass. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński passt de bal in één keer door. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 1:0

31e minuut.
Rojo met een sublieme pass. Oţelea speelt de bal door. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Woodson de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Inworp. Oţelea met de inworp. York rent richting de bal. Siudziński onderschept slim de pass. Siudziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson met een sublieme pass. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ... Rife bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 46%, AC Nobiallo 54%.
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 1:0

50e minuut.
Waskita rent richting de bal. Sirotek rent richting de bal. Waskita onderschept slim de pass. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 1:1

51e minuut.
Rojo rent richting de bal. Rojo geeft de bal voor. Di Gennaro heeft problemen om de bal te vangen. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Best trapt de bal weg. Hodge kopt de bal weg. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Metea de bal. Metea schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 2:1

75e minuut.
Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 3:1

77e minuut.
Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea met een sublieme pass. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Best met een harde bal richting middenveld. Di Gennaro kopt de bal weg. Metea rent richting de bal. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Di Gennaro kopt de bal weg. Hodge rent richting de bal. Oţelea maakt een afschuwelijke overtreding. Oţelea krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderin rent richting de bal. Scuderin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Magee de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 41%, AC Nobiallo 59%.
S.D. Union Lara - AC Nobiallo 3:1