Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-25 01:21
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10258
Cro-Mags Gastrolith Concretions
Fc1 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 29.1
solid Schieten good
average Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Yarbrough rent richting de bal. Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Francetić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Francetić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Francetić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Cohen kopt de bal weg. Klungelig pakt Keen de bal. Filemon rent richting de bal. Keen onderschept slim de pass. Keen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 1:0

5e minuut.
Filemon met een sublieme pass. Keen is nu in balbezit. Keen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Depp de bal. Depp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Keen probeert naar een medespeler te passen. Cohen rent richting de bal. Cohen passt de bal in één keer door. Depp rent richting de bal. Depp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 2:0

12e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Keen verovert de bal door een tackle van achteren. Keen geeft een lange en hoge pass. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Keen probeert naar een medespeler te passen. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hadživuković de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 3:0

36e minuut.
Keen rent richting de bal. Keen passt de bal met de wreef. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 4:0

42e minuut.
Cohen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ching komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cro-Mags 40%, Gastrolith Concretions 60%.
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 4:0

49e minuut.
Filemon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen met een sublieme pass. Ching is nu in balbezit. Ching draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Hadživuković de bal. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 5:0

54e minuut.
Lyons geeft de bal voor. Ritch rent richting de bal. Ritch geeft een lange en hoge pass. Ballard rent richting de bal. Ballard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lyons rent richting de bal. Malbašić begaat een overtreding. Lyons raakt geblesseerd tijdens het duel. Lyons zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Critchfield onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ballard neemt de hoekschop. Stephenson bokst de bal weg.

61e minuut.
Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard onderschept slim de pass. Malbašić maakt een afschuwelijke overtreding. Malbašić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Critchfield is nu in balbezit. Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Depp met een sublieme pass. Ching rent richting de bal. Ching schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ritch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filemon rent richting de bal. Keen verovert de bal door een tackle van achteren. Keen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 6:0

69e minuut.
Ching haalt uit met een fantastische trap. Stephenson speelt de bal door. Lyons kopt de bal weg. Ritch is nu in balbezit. Ritch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hadživuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen rent richting de bal. Keen speelt de bal door. Klungelig pakt Ching de bal. Ching schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg.

85e minuut.
Malbašić rent richting de bal. Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston met een sublieme pass. Ching is nu in balbezit. Ching schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Critchfield de bal. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 7:0

88e minuut.
Odenwald geeft de bal voor. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard probeert naar een medespeler te passen. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Stephenson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cro-Mags 40%, Gastrolith Concretions 60%.
Cro-Mags - Gastrolith Concretions 7:0